انتخاب ناظر ایرانی برای دو بازی بینالمللی

ورزش 3/کنفدراسیون فوتبال آسیا یک ناظر ایرانی را برای دو از مسابقات لیگ نخبگان و جام ملت های آسیا انتخاب کرد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی داوران و ناظران مسابقات مقدماتی جام ملت های آسیا و لیگ نخبگان را مشخص کرده که بر این اساس مسعود مرادی داور سابق فوتبال ایران برای امر نظارت در دو بازی انتخاب شده است.
مسعود مرادی داور بین المللی اسبق فوتبال کشورمان در دو مسابقه بین المللی یکی مقدماتی جام ملت ها و دیگری در لیگ نخبگان آسیا به عنوان ناظر داوری حضور خواهد داشت.
اولین مسابقه در مقدماتی جام ملت های آسیا بین دو تیم هند و سنگاپور چهاردهم اکتبر ( ۲۲ مهر ماه) در کشور هند برگزار می شود که داوران این مسابقه نیز لبنانی هستند.
دومین مسابقه نیز دیداری در لیگ نخبگان آسیا بین دو تیم شباب الاهلی دوبی و نسف ازبکستان که در کشور امارات در تاریخ ۲۱ اکتبر( ۲۹ مهر) از سوی AFC داوران چینی برای این مسابقه انتخاب شده اند.هفته گذشته هم مسعود مرادی ناظر داوری الاهلی عربستان و نسف ازبکستان در جده بود.