نماد آخرین خبر

ستاره تاتنهام تا قبل از ۲۰۲۶ بازمی‌گردد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ستاره تاتنهام تا قبل از ۲۰۲۶ بازمی‌گردد

ورزش 3/تاتنهام چهارشنبه شب در چارچوب دیدارهای مرحله یک شانزدهم رقابت‌های جام اتحادیه فوتبال انگلیس در ورزشگاه خانگی و با حمایت هوادارانش روبروی دانکستر به میدان خواهد رفت و امیدوار است که بتواند با پیروزی برابر این حریف گمنام، بدون مشکل خاصی راهی مرحله بعدی این مسابقات شود. 

فرانک دقایقی قبل در نشست خبری پیش از این بازی حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. 

اخبار تیم: همه بازیکنانی که در بازی قبلی در دسترس بودند، دوباره در دسترس هستند. کولوموآنی و بن دیویس مصدومیت‌های جزئی دارند اما این بازی کمی زودتر از موعد برایشان رسیده است. دومینیک سولانکه و کوتا تاکای در حال پیشرفت هستند، امروز با تیم تمرین کردند.
 

دژان کولوسفسکی: او بازیکن بزرگی است. همیشه وقتی از دور او را می‌دیدم، تحسینش می‌کردم. بازیکن کلیدی برای ماست، بازیکن کلیدی برای من است. زمان دقیقی تعیین نمی‌کنم اما می‌خواهم او هرچه زودتر برگردد و او هم مانند کادر در حال سخت‌کوشی برای رسیدن به این هدف است. او قبل از پایان امسال برخواهد گشت.

استفاده از بازیکنان جوان در بازی فردا: فکر می‌کنم فرصت فوق‌العاده‌ای خواهد بود که چند نفر از بازیکنان جوان را روی نیمکت داشته باشیم. این امتیازی است که بتوانی به کسی فرصت اولین بازی‌اش را بدهی. بدیهی است که آنها باید در تیم‌های زیر ۱۸ سال، زیر ۲۱ سال، تیم ملی و با ما خودشان را نشان دهند تا این فرصت را به دست آورند.

همکاری با وینای ونکاتشام: واقعاً از همکاری با وینای لذت می‌برم. بدیهی است که قبل از پیوستنم به تاتنهام او را نمی‌شناختم. از روز اول شخصیتی فوق‌العاده داشت. واقعاً فردی است که فکر می‌کنم آدم‌ها را می‌فهمد و بسیار صمیمی است. تا جایی که من تجربه کرده‌ام، روندهای کاری‌اش آرام و خوب هستند، گوش می‌دهد و بر اساس آن تصمیمات خوب و آرامی می‌گیرد. این یک نقطه قوت در این دنیای فوتبال است که گاهی کمی بیش از حد احساسی می‌شود.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید