نماد آخرین خبر

بزرگ: می‌توانستیم تراکتور را شکست بدهیم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بزرگ: می‌توانستیم تراکتور را شکست بدهیم

ورزش 3/مهاجم تیم فجر از کسب یک امتیاز از دیدار با تراکتور در تبریز ابراز رضایت کرد.

شروین بزرگ پس از تساوی فجرسپاسی شیراز برابر تراکتور در هفته پنجم لیگ برتر در جمع خبرنگاران حاضر شد و درباره این مسابقه گفت: خیلی بازی سختی بود. تراکتور تیم باکیفیت و خوبی است. بچه‌ها خیلی تلاش کردند و یک امتیاز خوبی بود. می‌توانستیم روی ضدحمله‌ها به برد هم برسیم که قسمت نبود.
مهاجم فجر درباره موقعیت خوبی که در دقایق پایانی بازی داشت، گفت: می‌توانستیم به گل برسیم اما باز هم یک امتیاز در تبریز خوب است.
او در خصوص شرایط خوب فجر و کسر سه امتیاز از این تیم گفت: در خصوص سه امتیاز که مدیرعامل‌مان گفته است برمی‌گردد. استادیوم‌مان نواقصی دارد که بعد رفع آن سه امتیاز برمی‌گردد و حق طبیعی‌مان است. اگر برگردد، ما به صدر برمی‌گردیم.
بزرگ در واکنش به وقت‌‌کشی بازیکنان فجر گفت: سه بار گلرمان افتاد که واقعا هم پایش درد می‌کرد. به جز آن هم فکر نمی‌کنم بازیکنان‌مان افتاده باشند. واقعا گلرمان مصدوم بود که داور هم ۷-۸ دقیقه وقت اضافه گرفت و فکر نمی‌کنم مشکلی باشد.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره