نماد آخرین خبر

آقای گل هلندی از فوتبال خداخافظی کرد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
آقای گل هلندی از فوتبال خداخافظی کرد

ورزش 3/باس دوست، مهاجم سابق تیم ملی هلند، به حرفه‌اش پایان داد: «نمی‌خواهم زندگی‌ام را به خطر بیندازم»
 

 باس دوست، مهاجم سابق ولفسبورگف فرانکفورت و اسپورتینگ، در سن ۳۶ سالگی اعلام کرد که به حرفه فوتبالی خود پایان می‌دهد. او در سال ۲۰۲۳، طی دیدار تیم نایمخن مقاب آلکمار، در زمین بازی مشکل پیدا کرد و تشخیص داده شد که به میوکاردیت (التهاب عضله قلب) مبتلا است.

این بازیکن ملی‌پوش هلندی مدتی از فوتبال کناره‌گیری کرد و امیدوار بود به میادین بازگردد، اما این اتفاق رخ نخواهد داد، هرچند در آوریل گذشته، متخصص قلب به او اجازه از سرگیری تمرینات را داده بود.

او در گفت‌وگو با روزنامه آلخمین داگبلاد اظهار داشت: «می‌توانستم روی تردمیل بدوم، حس فوق‌العاده‌ای بود. اما در ژوئن، تماسی از متخصص قلب دریافت کردم. در طول یک تمرین، چیزی غیرعادی تشخیص داده شده بود. آن لحظه همه‌چیز را تغییر داد. با خودم فکر کردم: 'این را نمی‌خواهم'. نمی‌خواهم زندگی‌ام را به خطر بیندازم. دو هفته به این موضوع فکر کردم و سپس تصمیم گرفتم.»
 
باس دوست در پایان گفت: «من دوران حرفه‌ای فوق‌العاده‌ای داشتم و به آنچه به دست آوردم افتخار می‌کنم.» او در طول دوران حرفه‌ای‌اش در تیم‌هایی چون امن، هراکلس آلملو، هیرنفین، وولفسبورگ، فرانکفورت، اسپورتینگ و نایمخن بازی کرده است.

باس دوست در طول سه فصل (۲۰۱۶/۱۷ تا ۲۰۱۸/۱۹) در اسپورتینگ لیسبون بسیار درخشید، ۱۲۷ بازی با پیراهن این تیم انجام داد، ۹۳ گل به ثمر رساند و سه جام کسب کرد: یک جام حذفی پرتغال و دو جام اتحادیه پرتغال. او 18 بازی ملی برای هلند نیز در کارنامه دارد و در لیگ هلند آقای گل هم شده بود.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره