نماد آخرین خبر

موعود نرخ داوری را تعیین کرد؛ 50 میلیون برای هربازی!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
موعود نرخ داوری را تعیین کرد؛ 50 میلیون برای هربازی!

ورزش 3/موعود بنیادی‌فر در مراسم رونمایی از لباس داوران به وضعیت مالی و شرایط داوران انتقاد کرد.

موعود بنیادی‌فر داور بین‌المللی فوتبال ایران در حاشیه مراسم رونمایی از لباس جدید داوران لیگ برتر برای فصل جاری، با گلایه از وضعیت اقتصادی داوران، از لزوم رسیدگی جدی به وضعیت حق‌الزحمه داوران فوتبال در ایران صحبت کرد.
او در ابتدا گفت: «این مراسم باید خیلی زودتر برگزار می‌شد و از هفته پنجم یا ششم، داوران لباس‌های جدیدشان را تحویل می‌گیرند. با این حال، یکی از مسائل مهمی که مدت‌هاست بی‌پاسخ مانده، بحث دستمزد داوران است. موضوعی که حتی رئیس فدراسیون فوتبال، آقای تاج، هم به آن اشاره کرده.»
بنیادی‌فر در ادامه گفت: «ما نمی‌دانیم باید این مسئله را از چه کسی پیگیری کنیم. امیدوارم اتفاقات مثبتی در این زمینه برای همه داوران، در هر سطحی که فعالیت می‌کنند، رقم بخورد. دستمزد ما در مسابقات داخلی به‌شدت پایین‌تر از حد انتظار است و با داوران خارجی قابل مقایسه نیست. در برخی از کشورهای آسیایی، مثل کشورهای حوزه خلیج فارس، کره جنوبی یا ژاپن، برای هر مسابقه تا ۱۵۰۰ دلار دستمزد به داوران پرداخت می‌شود، در حالی که ما در لیگ برتر ایران برای هر بازی فقط ۹ میلیون تومان دریافت می‌کنیم.»
بنیادی‌فر در ادامه با بیان اینکه فشاری که بر داوران وارد می‌شود با هیچ شغل دیگری قابل مقایسه نیست، گفت: «انتظار نداریم حقوقی مشابه بازیکنان بگیریم، اما کاری که ما انجام می‌دهیم بسیار حساس و پر استرس است. به اعتقاد من هر داور باید برای قضاوت در لیگ برتر بالای ۵۰ میلیون تومان حق‌الزحمه دریافت کند. فشار بازی‌ها زیاد است، شرایط سکوها پیچیده است، و هر تصمیم داور می‌تواند نتیجه مسابقه را عوض کند. در چنین شرایطی، مبلغی که به ما پرداخت می‌شود، در شأن داوران نیست.»

این داور فوتبال گفت: «ما کار حرفه‌ای انجام می‌دهیم اما حقوق حرفه‌ای نمی‌گیریم. انتظار داریم مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نگاه جدی‌تری به داوران داشته باشند. ما هزینه تمرینات، تغذیه، ریکاوری و فیزیوتراپی را از جیب خودمان می‌دهیم. هیچکس پشت ما نیست. در حالی‌که باید از این منظر به قضیه نگاه کنند که ما هم عضوی از جریان حرفه‌ای فوتبال هستیم و باید امکانات حرفه‌ای در اختیار داشته باشیم.»
بنیادی‌فر همچنین نسبت به شفاف نبودن سرنوشت درآمد اسپانسرها برای داوران گفت: «راستش را بخواهید، ما واقعاً نمی‌دانیم درآمد اسپانسرها به جیب کدام نهاد می‌رود. فقط به ما گفته‌اند که این منابع برای آموزش داوران هزینه می‌شود. البته این موضوع هم مهم است، اما انتظار داریم بخشی از این منابع برای بهبود وضعیت معیشتی داوران در نظر گرفته شود.»
او در پایان نیز به موضوع کیفیت زمین‌های مسابقات اشاره کرد و گفت: «وقتی کیفیت چمن خوب نباشد، نه بازیکن می‌تواند خوب بازی کند و نه داور می‌تواند خوب قضاوت کند. من هفته آینده باید در کره جنوبی یک بازی در لیگ نخبگان آسیا قضاوت کنم، مطمئنم کیفیت زمین و امکانات آنجا بسیار بالاتر است. امیدوارم زمین‌های فوتبال در ایران هم به‌تدریج به سطح استاندارد برسند.»
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره