نماد آخرین خبر

اننقاد تند گاسپارت؛ حاضر نیستم حتی با فیگو دست بدهم!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اننقاد تند گاسپارت؛ حاضر نیستم حتی با فیگو دست بدهم!

ورزش 3/خوان گاسپارت، رییس وقت باشگاه بارسلونا در زمان جدایی لوییس فیگو، صحبت‌های تندی را علیه او مطرح کرد.
 بازگشت فیگو به بارسلونا برای تماشای بازی این تیم برابر پاری سن ژرمن با حاشیه همراه شد. این ستاره سابق بارسا که این‌ بار به‌عنوان سفیر یوفا در ورزشگاه مونتجوییک حاضر شده بود، در جایگاه‌ ویژه دیده شد. در ورزشگاه پرچم‌ها و شعارهایی علیه این بازیکن پرتغالی به چشم می‌خورد. با وجود این، فیگو بین دو نیمه توضیح داد که بازگشت به بارسلونا همیشه برای او لذت‌بخش است.
اظهارنظرهایی از سوی چهره‌های وابسته به باشگاه بارسلونا نیز مطرح شد. خوان گاسپارت، رییس وقت این باشگاه در دوران جدایی فیگو و رفتنش به رئال مادرید، در گفتگو با ارم نیوز درباره حضور فیگو در جایگاه ویژه در این بازی اظهار داشت: «حضور او من را آزار نداد چون کسی است که اصلاً برایم اهمیتی ندارد.»
گاسپارت تایید کرد که از قبل می‌دانست فیگو برای این بازی در ورزشگاه خواهد بود: «از قبل می‌دانستم که او حضور خواهد داشت چون در یوفا سمتی دارد و من هم برای دنبال کردن مسابقه رفته بودم. واقعیت این است که این موضوع اصلاً برایم مهم نبود.»

او همچنین در گفتگویی با Jijantes درباره ناراحتی و مشکلش با فیگو اضافه کرد: «من هرگز دست لوئیس فیگو را نخواهم فشرد. در سوئیس، من ژست دست‌ دادن را نشان دادم و او امتناع کرد و در نهایت با عصبانیت آن‌ جا را ترک کرد.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره