اعتراض بزرگ در لالیگا؛ کاپیتانها بازیها را میخوابانند!

ورزش 3/کاپیتانهای لالیگا در اعتراض به بازی بارسا و ویارئال در آمریکا قصد دارند این هفته در مسابقات لالیگا به شکلی خاص اعتراضشان را نشان بدهند.
کاپیتانهای تیمهای حاضر در لالیگا در واکنش به کمبود شفافیت درباره بازی بحثبرانگیز بارسلونا و ویارئال در شهر میامی، در حال بررسی اقدامی نمادین هستند: توقف بازیها به مدت ۳۰ ثانیه در آغاز هر مسابقه این هفته.
به گزارش رادیو کوپه، اتحادیه بازیکنان اسپانیا (AFE) در حال گفتوگو با همه کاپیتانها و بازیکنان تیمهای حاضر در دسته اول فوتبال اسپانیا است تا هماهنگی لازم برای این حرکت انجام شود. هدف از این توقف کوتاه، اعتراض به "نبود شفافیت، احترام و انسجام در رفتار لالیگا با بازیکنان" عنوان شده است. این واکنشی است مستقیم به نحوه تصمیمگیری درباره برگزاری دیدار بارسلونا و ویارئال در روز ۲۰ دسامبر ۲۰۲۵ که قرار است در خاک آمریکا و در استادیوم هارد راک شهر میامی برگزار شود.
اولین آزمون این اعتراض امشب رقم میخورد و باید دید آیا تیمهای لالیگا واقعا بازیها را با 30 ثانیه تاخیر آغاز خواهند کرد؟ امشب اوویدو و اسپانیول در استادیوم کارلوس تارتیِره به میدان میروند. باید دید آیا مسابقه طبق روال آغاز میشود یا بازیکنان، مطابق طرح اتحادیه، ۳۰ ثانیه اول مسابقه را بیحرکت در زمین خواهند ایستاد.