نماد آخرین خبر

دلافوئنته: حرف‌های فلیک درباره یامال را نفهمیدم

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
دلافوئنته: حرف‌های فلیک درباره یامال را نفهمیدم

ورزش 3/ تنش بین بارسلونا و تیم ملی اسپانیا بر سر مصدومیت ستاره‌های ملی‌پوشی مثل یامال ادامه دارد.
 مصدومیت یامال در تیم ملی اسپانیا خشم فلیک و واکنش تند او علیه لوئیس دلافوئنته، مربی لاروخا، را به همراه داشت. دلافوئنته پاسخ فلیک را در یک مصاحبه داد و در مصاحبه جدید او نیز به این مسئله پرداخت.
جنجال با فلیک درباره لامین یامال: «من حرف‌های او را نفهمیدم، چون خودش هم سرمربی تیم ملی بوده است. در نهایت، هر کس با اعمالش قضاوت می‌شود. گاهی اوقات هم موضع باشگاه‌ها را درک نمی‌کنم، هرچند از همکاری آن‌ها سپاسگزارم. همه بازیکنان می‌خواهند در تیم ملی باشند. خود باشگاه‌ها هم همین را می‌خواهند، چون این موضوع ارزش بازیکنانشان را بالا می‌برد. تقویمی وجود دارد که تعداد بازی‌هایی که می‌توانید انجام دهید مشخص است. اینکه در نوامبر شکایت کنیم و وقتی سال جدید شروع می‌شود بگوییم همه‌چیز درست است، فایده‌ای ندارد. بازی‌های زیادی وجود دارد و این برای بازیکنان یک چالش است.» 
 
انتخاب فقط افراد خوب: «اول، من بازیکنان خوب را انتخاب می‌کنم. آیا بازیکن خوبی که هم‌تیمی بدی باشد وجود دارد؟ من چنین کسی را ندیده‌ام. من بازیکنان خوب و انسان‌های خوب را انتخاب می‌کنم. آن‌ها را خیلی خوب می‌شناسم. لامین پسر خیلی خوبی است، تصویری که از او در بیرون دیده می‌شود با کیفیت انسانی او همخوانی ندارد. نوابغ همیشه بهترین هم‌تیمی‌ها و محبوب‌ترین افراد در رختکن بوده‌اند.»  
مدیریت جوانان موفق: «باید ارزش کار لامین یامال را درک کرد، پسری ۱۸ ساله که در ۱۶ سالگی با ما اولین بازی‌اش را انجام داد و قادر به انجام کارهایی است که می‌بینیم. او علاوه بر استعداد استثنایی، تمرین می‌کند، رقابت می‌کند، فشار را تحمل می‌کند و کنترل خود را از دست نمی‌دهد. باید این جنبه را تحسین کرد. تصویر بیرونی او یک چیز است، چون وقتی ۲۴ ساعته زیر نظر هستی، سخت است که در چیزی خطا نکنی. اما وقتی در خلوت صحبت می‌کنیم، او پسری بسیار پخته برای سنش است، می‌داند چگونه مسائل را منطقی تحلیل کند و گوش می‌دهد، که این خیلی مهم است.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره