نماد آخرین خبر

تصویری جدید از هالند؛ غولی که استیک آبدار دوست دارد

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
تصویری جدید از هالند؛ غولی که استیک آبدار دوست دارد

ورزش 3/ارلینگ هالند، در اوج دوران فوتبالش، حالا وارد دنیای جدیدی شده است: یوتیوب. ستاره نروژی منچسترسیتی با انتشار نخستین ویدیو از کانال شخصی‌ خود در یوتیوب، پرده از زندگی روزمره‌اش برداشت؛ از نوشیدن شیر خام و نوردرمانی با نور قرمز تا استیک‌های چرب و بوی گوشت تازه. هالند با باز کردن این کانال در مسیر کریستیانو رونالدو قدم می‌گذارد. اولین فوتبالیست بزرگی که با حضور در یوتیوب توجه بسیاری از غیر فوتبالی‌ها را هم به خود جلب کرد.

در این ویدیو ۲۷ دقیقه‌ای که نامش «یک روز از زندگی هالند» است، او بین مزرعه و آشپزخانه در رفت‌وآمد است. هالند در مزرعه شخصی‌اش در چشایر، با لبخند، فریزر را با استیک‌های تاماهاک پر می‌کند و قول می‌دهد دفعه بعد خودش شیر گاو بدوشد. هالند در خانه، با پیراهنی روشن و حالتی آرام، استیک‌ها را مزه‌دار می‌کند و می‌گوید: "من عاشق قسمت‌های چربم، باید حسش کنی، لمسش کنی. اگر پوسته‌ی استیک خوب باشد، نصف راه را رفته‌ای."

در ادامه، او بخش‌هایی از روتین روزانه‌اش را نشان می‌دهد: از جلسه‌های ماساژ و کشش با فیزیوتراپ باشگاه تا نوردرمانی مادون قرمز و دوش سرد و سونا در حیاط خانه. خودش می‌گوید این چرخه گرم و سرد را چهار تا پنج روز در هفته انجام می‌دهد تا ذهنش قوی بماند: " وقتی کاری را انجام می‌دهی که دلت نمی‌خواهد احساس موفقیت می‌کنی."

در کنار آشپزی و تمرین، در این ویدیو چهره‌ای خودمانی‌‌تر از مهاجم غول‌پیکر دیده می‌شود. او همراه با نامزدش ایزابل در آشپزخانه شوخی می‌کند، آنها درباره میزان روغن زیتون لازم برای پخت استیک و سس برنیز بحث می‌کنند و در همان حال می‌خندند.

ویدیوی هالند چیزی فراتر از سرگرمی است؛ بخشی از برند شخصی‌ او در دنیای دیجیتال. در جهانی که فوتبال دیگر فقط درباره باشگاه‌ها نیست، او با ترکیب شوخ‌طبعی، انضباط و زندگی ساده، خودش را یک انسان واقعی نشان می‌دهد نه فردی دست نیافتنی، آدم ساده‌ای که استیکش را آبدار دوست دارد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره