نماد آخرین خبر

آسیا هرگز چنین پرگل نبوده است!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
آسیا هرگز چنین پرگل نبوده است!

ورزش 3/هفته سوم لیگ نخبگان آسیا با هیجان بالایی همراه بود؛ جایی که ۱۲ بازی این مرحله در مجموع ۴۴ گل داشت.
 در پایان دیدارهای هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، تیم‌ها در مجموع ۴۴ گل به ثمر رساندند تا میانگین ۳.۶ گل در هر مسابقه ثبت شود. از این تعداد، ۲۷ گل در منطقه غرب و ۱۷ گل در منطقه شرق به ثمر رسید و هیچ مسابقه‌ای با تساوی بدون گل خاتمه نیافت. در میان نتایج، پیروزی پنج بر صفر تراکتور ایران مقابل میزبانش الشارجه امارات، پرگل‌ترین بازی هفته بود. این نتیجه، بزرگ‌ترین برد تاریخ تراکتور در رقابت‌های آسیایی محسوب می‌شد. همچنین، این برد اولین پیروزی خارج از خانه نماینده ایران از آوریل ۲۰۱۶ محسوب می‌شود؛ زمانی که تراکتور با دو گل الهلال عربستان را شکست داده بود.
در دیگر دیدارهای منطقه غرب، تیم‌های شباب الاهلی و الوحده اماراتی با کسب هفت امتیاز، در رده‌های سوم و چهارم جدول قرار گرفتند. شباب الاهلی با برتری ۴ بر ۱ مقابل نسف قارشی ازبکستان، پیروزی قاطعی به دست آورد و الوحده نیز با نتیجه ۳ بر ۱ برابر الدحیل قطر به برتری رسید. این نخستین برد الوحده مقابل الدحیل در تاریخ لیگ قهرمانان بود و در عین حال، پنجمین پیروزی پیاپی نمایندگان امارات مقابل تیم‌های قطری در این رقابت‌ها محسوب می‌شد.
همچنین الهلال عربستان نیز با برتری ۳ بر ۱ برابر السد قطر، نه‌تنها به سومین پیروزی متوالی خود رسید و تنها تیم با رکورد صددرصد پیروزی باقی ماند، بلکه رکورد تاریخی‌اش را در تعداد بردهای خانگی پیاپی در لیگ قهرمانان به عدد ۱۲ رساند. آبی‌های ریاض اکنون در آستانه شکستن رکورد قدیمی خود قرار دارند؛ رکوردی که شامل ۱۴ بازی بدون شکست در خانه بود و پیش‌تر دوبار توسط همین تیم ثبت شده است. از سوی دیگر، الاهلی عربستان هم با پیروزی ۴ بر صفر برابر الغرافه قطر، رکورد قدیمی خود در بیشترین برد بدون گل خورده را تکرار کرد؛ رکوردی که پیش‌تر در سال ۲۰۰۵ مقابل تیم الجیش به ثبت رسیده بود. الاهلی اکنون با ۷ امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به شباب الاهلی و الوحده، در جایگاه دوم منطقه غرب قرار دارد
در منطقه شرق آسیا، بازی گانگوان کره جنوبی مقابل ویسل کوبه ژاپن تماشایی‌ترین مسابقه هفته بود. این دیدار پرگل با برتری ۴ بر ۳ تیم کره‌ای به پایان رسید؛ گلی که در وقت‌های تلف‌شده به ثمر رسید، سه امتیاز حیاتی را برای گانگوان رقم زد. در دیگر مسابقات، جوهور دارالتعظیم مالزی با وجود مالکیت تنها ۳۶.۲ درصدی توپ در دیدار برابر چنگدو رونگ‌چنگ چین، موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر پیروز شود. این بازی دومین باری بود که جوهور با درصد مالکیت پایین‌تر از ۴۰، توانست در لیگ قهرمانان آسیا به پیروزی برسد؛ مورد قبلی در سال ۲۰۲۲ و مقابل اولسان کره جنوبی با مالکیت ۳۵.۷ درصد بود.
در دیگر دیدارها، شانگهای شنهوای چین پس از چهار بازی ناکامی مقابل نمایندگان کره، موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر بر سئول غلبه کند و برای نخستین بار از سال ۲۰۰۶ دروازه خود را برابر تیمی کره‌ای بسته نگه دارد. همچنین اولسان کره جنوبی توانست پس از ۱۱ بازی متوالی در لیگ قهرمانان، برای نخستین بار دروازه‌اش را بسته نگه دارد و با پیروزی یک بر صفر مقابل سانفرس هیروشیما ژاپن، به صدر جدول منطقه شرق با ۷ امتیاز صعود کند. این برد همچنین به شکست‌های متوالی اولسان مقابل تیم‌های ژاپنی پایان داد و اعتمادبه‌نفس را به صدرنشین جدید شرق بازگرداند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره