نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

اولین واکنش هاشمیان به اخراج از پرسپولیس

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
اولین واکنش هاشمیان به اخراج از پرسپولیس

ورزش 3/وحید هاشمیان با سه استوری از دستیار، سرپرست و کاپیتان تیم خود تشکر کرده است.
وحید هاشمیان شب گذشته در حالی از سمت سرمربیگری پرسپولیس اخراج شد که در ابتدای فصل هیئت‌مدیره این باشگاه با اعتماد کامل و وعده حداقل یک فصل حضور، او را به عنوان سرمربی انتخاب کرده بود اما پس از نخستین شکست و در پی نتایج ضعیف، او را از این سمت برکنار کرد.
این تصمیم در حالی گرفته شد که برای بسیاری قابل پیشبینی و محرز بود که دیدار ذوب‌آهن آخرین حضور هاشمیان خواهد بود اما سرمربی پرسپولیس چندان این ماجرا را باور نداشت و حتی بعد از تمرین ریکاوری هم با بازیکنانش خداحافظی نکرد  و به گفته حمید استیلی، پس از شنیدن آن هم حال روحی خوبی نداشت.
هاشمیان حالا در اولین واکنش‌های خود به استوری افشین پیروانی، مهرداد خانبان و امید عالیشاه پاسخ داده است.
او در پاسخ به افشین پیروانی نوشت:  «ممنونم از کمک و حمایت شما در این مدت که مانند یک برادر بزرگ کمک و حمایتم کردی.»
سرمربی سابق پرسپولیس به خانبان هم نوشت: «موفق با آقا مهرداد و بسیار کمک کردی.»
او به امید عالیشاه نیز پاسخ داد: «امید جان با تمام وجود برای پرسپولیس میجنگی و الگوی درخشانی برای نسل آینده این تیم خواهی بود.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره