نگرانی در مادرید؛ شاهین مصدوم شد!

ورزش 3/ فده والورده با ناراحتی از ناحیه همسترینگ زمین را ترک کرد و دوباره نگرانی در رئال مادرید بالا گرفت.
فده والورده، هافبک اروگوئهای رئال مادرید در دقیقه ۸۲ دیدار برابر رایو وایهکانو پس از چند دقیقه احساس درد در پشت ران راست، دیگر نتوانست ادامه دهد. او با نگاهی به نیمکت و اشارهای مشخص درخواست تعویض کرد. ترنت سریع آماده شد و در دقیقه ۸۳ جای او را گرفت. والورده با چهرهای جدی اما آرام، بدون لنگیدن از زمین بیرون رفت؛ نشانهای که خبر از گرفتگی عضلانی میداد، نه پارگی. البته تشخیص نهایی به بررسی پزشکان باشگاه موکول شده است.
این مشکل تازه نیست. او در آنفیلد هم در دقایق پایانی بازی به همین شکل از درد عضلانی شکایت داشت و زودتر از موعد تعویض شد. خود والورده پس از آن دیدار گفته بود: "نمیدانم عضلهام بود یا یک حرکت اشتباه که باعث درد شد." آزمایشهای انجامشده در والدبباس پس از بازگشت تیم نشان داد مصدومیت خاصی وجود ندارد، اما ناراحتی ادامه داشت و هرچند او برای بازی در وایهکاس آماده بود، درد کاملاً برطرف نشده بود. حالا دوباره باید منتظر نتیجه آزمایشهای تازه ماند.
در این میان، تقویم به نفع رئال است. وقفهی بازیهای ملی در راه است و مادریدیها تا ۲۳ نوامبر در الچه دیگر به میدان نخواهند رفت. بازیهای دوستانه اروگوئه مقابل مکزیک و آمریکا هم فرصتی برای استراحت ستارهای است که در ۱۵ مسابقه از ۱۶ بازی این فصل رئال به میدان رفته و بیش از ۸۷ درصد از دقایق ممکن را بازی کرده است. شاید این بار، نوبت استراحت شاهین جنگجو رسیده باشد.
بعد از بازی روزنامه آ اس به نقل از منابع خود گفت فده والورده از گرفتگی عضلانی رنج میبرد؛ همان مصدومیتی که در آنفیلد احساس کرده بود. به نظر میرسد میزان مصدومیت او بیشتر از آن است که پیش از بازی امشب پزشکان رئال مادرید تصور میکردند.

















