نماد آخرین خبر

صعود ساینا کریمی به فینال تکواندو

منبع
تسنيم
بروزرسانی
صعود ساینا کریمی به فینال تکواندو

تسنیم/نماینده وزن 46- کیلوگرم کشورمان با کسب سومین پیروزی خود به دیدار نهایی رقابت‌های تکواندوی در بازی‌های کشورهای اسلامی صعود کرد.
روز نخست رقابت‌های تکواندو در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، از صبح امروز(شنبه) در تالار مبارزات مَلَز ورزشگاه فیصل شهر ریاض در حال برگزاری است.

در مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های وزن 46- کیلورگم، ساینا کرمی به مصاف «مَریاما زَکاری ایساکا»  از نیجر رفت و در دو راند متوالی و با نتایج 13 بر 11 و 11 بر 9 به پیروزی رسید و فینالیست شد.

کریمی  برای حضور در دیدار نهایی این رقابت‌ها، ابتدا  2 بر صفر از سد «یرینا پگانتسووا» از قزاقستان گذشت و در ادامه با همین نتیجه مقابل «امینه گوگباکان» قهرمان 2025 جهان از ترکیه به پیروزی رسید. نماینده کشورمان برای کسب مدال طلا از ساعت 21:18 به روی شیاپ‌چانگ می‌رود.


در دیگر رقابت‌ها امروز، هستی محمدی در وزن  57- کیلوگرم پس از برتری 2 بر صفر مقابل «بگیمای بکمیرزائوا» از قرقیزستان، در مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه 2 بر یک مغلوب «کبرا ایلگون»، دارنده مدال برنز المپیک 2020 توکیو و یک مدال نقره و دو مدال برنز جهان از ترکیه شد.

علی خوش‌روش در وزن 74- کیلوگرم پس از برتری 2 بر صفر مقابل «محمد الهوتی» از بحرین، در مرحله یک‌چهارم نهایی با نتیجه 2 بر یک مغلوب  «نجم‌الدین قسیم‌خوجیف» قهرمان جهان 2025 از ازبکستان شد.

در وزن 54- کیلوگرم نیز امیرمحمد نصیراحمدی در نخستین دیدار خود  با نتیجه 2 بر صفر مغلوب «عبدالله المشرف» از عربستان شد. او در جدول شانس مجدد از ساعاتی دیگر به مصاف دنیر داگدلن از ترکیه خواهد رفت تا شانس خود را برای کسب مدال برنز امتحان کند.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید