نماد آخرین خبر

جای رامین و صالح در استقلال برعکس شد!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
جای رامین و صالح در استقلال برعکس شد!

ورزش 3/برخلاف فیفادی ماه قبل، حالا رامین رضاییان در اردوی استقلال است و صالح حردانی در جمع ملی‌پوشان ایران در امارات.
اگرچه برای فیفادی ماه گذشته(مهر) صالح حردانی و رامین رضاییان به طور همزمان به اردوی تیم ملی فراخوانده شده بودند، اما حردانی به دلیل مصدومیت در اردو حضور پیدا نکرد و در جمع آبی پوشان ماند.

حردانی بعد از بهبودی به تمرینات استقلال برگشت و توانست با عملکرد فوق‌العاده جای ثابت خود در ترکیب استقلال را به دست بیاورد. رضاییان هم بعد از بازگشت از اردوی تیم ملی در استقلال نیمکت‌نشین شد و به عنوان یار تعویضی در مسابقات به زمین رفت.

حالا در فیفادی آبان ماه جای رامین و صالح عوض شده است؛ حردانی این روزها در اردوی تیم ملی در امارات است و در تورنمنت چهارجانبه شرکت می‌کند و در سوی مقابل رضاییان در تمرینات استقلال سعی دارد توانایی های فنی اش را بار دیگر به ساپینتو نشان بدهد و به ترکیب اصلی برگردد.


بی‌شک رقابت حردانی و رضاییان در فصل جاری یکی از نکات جالب در استقلال محسوب می‌شود؛ اینکه در بازگشت حردانی به تمرینات استقلال، ساپینتو از بین او و رامین رضاییان کدامیک را در ترکیب اصلی تیم خود قرار می‌دهد موضوعی نامشخص است که در بازی جام حذفی مقابل پادیاب خلخال پاسخ آن مشخص خواهد شد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید