طلسم قایدی در 26-25 شکست

ورزش 3/ستاره ایرانی النصر برای نخستین بار در ترکیب این باشگاه قرار گرفت.
مهدی قایدی که در تابستان امسال با پایان دوران حضور دو ساله قرضی در کلباء، از شباب الاهلی به النصر پیوست، در فصل جاری نتوانست در هیچیک از مسابقات باشگاه جدیدش در ترکیب اصلی قرار بگیرد، اما این روند امروز به پایان رسید و او در جدال با تیم سابق خود در جمع 11 نفر ابتدایی است.
تیم النصر که مهدی قایدی را در اختیار دارد، از ساعت 16:20 امروز (به وقت ایران) در مسابقه رفت مرحله یکچهارم نهایی جام بانک اسلامی ابوظبی در ورزشگاه راشد دبی مقابل شباب الاهلی قرار میگیرد که این تیم هم از مرصاد سیفی بهعنوان بازیکن ایرانی روی نیمکت بهره میبرد.
مهدی قایدی که آخرین بازی خود برای النصر را دو ماه قبل در هفته سوم لیگ برتر امارات بهعنوان یار جانشین مقابل الجزیره انجام داد و پس از آن به علت آسیب دیدگی چهار دیدار ادنوک لیگ و یک مسابقه جام ریاست جمهوری را از دست داد، امروز دوباره به لیست برگشته و از ابتدا برابر شباب الاهلی استفاده شده است.

ستاره ایرانی النصر که در فصل 26-2025 فقط دو بازی برای این تیم بهعنوان یار جانشین مقابل البطائح (در جام بانک اسلامی ابوظبی) و الجزیره (لیگ برتر امارات) انجام داده، امروز برای نخستین بار در ترکیب دیدار با شباب الاهلی قرار گرفته است.
قایدی در فصل 22-2021 یکی از مهرههای شباب الاهلی بود که در 22 مسابقه لیگ برتر امارات چهار گل به ثمر رساند و دو پاس گل داد، اما پس از آن دو سال بهعنوان بازیکن قرضی راهی کلباء شد و اکنون برای النصر به میدان میرود.

















