علیمرادیان طلای پانزدهم کاروان را کسب کرد

تسنیم/طلای پانزدهم کاروان ورزشی ایران در بازیهای کشورهای اسلامی توسط علی اصغر علیمرادیان در رقابتهای تکواندو کسب شد.
روز دوم رقابتهای تکواندو در ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی امروز (یکشنبه) در تالار مبارزات «مَلَز» ورزشگاه فیصل شهر ریاض با برگزاری دیدارهای نهایی در حال پیگیری است.
در دیدار نهایی وزن 60- کیلوگرم، علیاصغر علیمرادیان رودروی «محسن رضایی» از افغانستان قرار گرفت و با برتری 2 بر یک مقابل حریف خود، دومین مدال طلای تکواندو و پانزدهمین مدال طلای کاروان ورزشی کشورمان را در ریاض کسب کرد. علیمرادیان در این دیدار در راندهای دوم و سوم با نتایج 15 بر صفر و 6 بر 3 به پیروزی دست یافت و راند نخست را یک بر صفر واگذار کرد.
نماینده کشورمان برای حضور در دیدار نهایی، پیش از این «کاسمیر بتل» از چاد، «ایساک دیاکیته» از ساحل عاج و «محمد سلیم» از مصر را شکست داده بود.
پیش از این، روژان گودرزی نیز در دیدار ردهبندی وزن 51- کیلوگرم به مصاف «لیلا خوشانووا» از ازبکستان رفت و با پیروزی در دو راند و با نتایج 2 بر صفر و 8 بر 2، سومین مدال برنز تکواندوی ایران را در این رقابتها به دست آورد. گودرزی پیش از این، پس از برتری مقابل «نایلیا شایلوبکوا» از قرقیزستان، در مرحله یکچهارم نهایی مغلوب «الیف آکگول» از ترکیه شده بود.
در ادامه مسابقات و تا دقایقی دیگر، امیررضا صادقیان و یلدا ولینژاد در دیدارهای نهایی به میدان خواهند رفت.
تکواندوی ایران روز گذشته (شنبه) در نخستین روز رقابتها موفق به کسب یک مدال طلا (ساینا کریمی) و دو مدال برنز (علی خوشروش و هستی محمدی) شده بود.

















