نماد آخرین خبر

کونته به پپ رای داد؛ او را سرمربی ایتالیا کنید!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
کونته به پپ رای داد؛ او را سرمربی ایتالیا کنید!

ورزش 3/‫آنتونیو کونته پس از جدایی رسمی از ناپولی در واکنش به شایعات حضورش روی نیمکت تیم ملی ایتالیا نام پپ گواردیولا را به عنوان بهترین گزینه ممکن به زبان آورد.
 آنتونیو کونته پس از سپری کردن یک فصل پرالتهاب و کسب رتبه دوم در رقابت‌های سری آ به کار خود در ناپولی پایان داد. بلافاصله پس از جدایی رسمی کونته، موج جدیدی از شایعات درباره آینده او ایجاد شد. محتمل‌ترین و پرتکرارترین فرضیه در رسانه‌ها حضور مجدد او روی نیمکت تیم ملی ایتالیا است. این شایعه در هفته‌های اخیر به شدت قوت گرفته است به ویژه حالا که فدراسیون فوتبال ایتالیا پس از ناکامی‌های بزرگ اخیر به دنبال ایجاد ثبات و شروع پروژه‌ای جدید و قدرتمند برای بازگشت به روزهای اوج است.

‫ خود کونته هم با اظهاراتش در نشست خبری روز یکشنبه تنور این شایعات را داغ‌تر کرد. او در این گفتگو شرایط پذیرش پست هدایت لاتزوری را برشمرد و ضمن تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ توافق رسمی صورت نگرفته درها را برای آینده باز گذاشت. در فضایی که آتزوری در حال بررسی تمام گزینه‌ها برای شروع دورانی جاه‌طلبانه است حتی سناریوهای جسورانه‌ای مثل استخدام پپ گواردیولا نیز به گوش می‌رسد. گزینه‌ای که با توجه به دستمزد نجومی او بیشتر شبیه به رویایی دست‌نیافتنی است.

‫کونته اما با وجود باز گذاشتن درهای حضور خودش در تیم ملی گزندی هم به شایعات درباره مربی‌گری گواردیولا زد و با لحنی کنایه‌آمیز درباره این شایعات گفت: «در حال حاضر هیچ ارتباط و توافقی بین من و فدراسیون فوتبال ایتالیا برای هدایت تیم ملی وجود ندارد. فعلا هیچ چیز واقعی وجود ندارد و باید ببینیم در آینده چه پیش خواهد آمد. ما حتی هنوز رئیس فدراسیون هم نداریم. اما اجازه بدهید سوالی بپرسم. آیا ایتالیا اصلا آمادگی استخدام سرمربی تراز اول را دارد؟ من چیزهایی درباره پپ گواردیولا خوانده‌ام. اگر قرار باشد من نامی را پیشنهاد بدهم قطعا می‌گویم پپ. اما آیا فدراسیون بودجه لازم برای تحقق این امر را دارد؟ برای صحبت در این باره خیلی زود است و من هم فعلا با هیچ تیمی به توافق نرسیده‌ام.»


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره