تورنمنت بعدی ملیپوشان ساحلی مشخص شد

ورزش 3/سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی از برنامه ریزی برای موفقیت در انتخابی جام جهانی گفت.
علی نادری سرمربی تیم ملی ساحلی در خصوص اردوی اخیر تیم ملی گفت: اردوی بسیار خوب و با کیفیتی را پشت گذاشتیم و بازیکنان با انگیزه و تمرکز بالا در تمرینات حضور داشتند. هدف اصلی ما آماده سازی برای مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی جام جهانی است که آبان ماه به میزبانی تایلند برگزار خواهد شد.تلاش می کنیم با برنامه ریزی مناسب و حفظ روند آماده سازی، بهترین شرایط را برای حضور در این رقابت ها فراهم کنیم.
سرمربی تیم ملی ساحلی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم از عنوان قهرمانی خود در آسیا دفاع کنیم و بار دیگر نتایج درخشانی برای فوتبال ساحلی ایران رقم بزنیم.
نادری در باره برنامه های تدارکاتی تیم ملی نیز گفت: مرداد ماه در یک تورنمنت بین المللی در روسیه شرکت خواهیم کرد که فرصت بسیار خوبی برای ارزیابی شرایط تیم و افزایش آمادگی بازیکنان پیش از مسابقات رسمی خواهد بود.

















