فولام همه را ناکار کرد؛ 14 بازیکن اخراج!

ورزش 3/باشگاه فولام در آستانه آغاز بازار نقل و انتقالات تابستانی، جدایی ۱۴ بازیکن از جمله ستاره خط حمله خود را تایید کرد.
باشگاه فولام تنها چند روز مانده به باز شدن پنجره نقل و انتقالات، به صورت رسمی پایان همکاری با رائول خیمنز مهاجم 35 ساله مکزیکی را اعلام کرد. این بازیکن ملیپوش با سابقه 126 بازی ملی که در سال 2023 به فولام پیوسته بود، در 115 حضور خود با پیراهن این تیم لندنی موفق به زدن 31 گل شد. علاوه بر او مدیران باشگاه جدایی 13 بازیکن دیگر از ترکیب تیم را هم تایید کردند که بیشتر آنها بازیکنان جوان آکادمی بودند و حتی یک دقیقه هم در لیگ برتر انگلیس به میدان نرفتند.
این باشگاه با انتشار بیانیهای در وبسایت رسمی خود نوشت: «ما میخواهیم از تمام این بازیکنان به خاطر تعهد و تلاشهایشان در طول دوران حضور در فولام تشکر کنیم و برای آنها در ادامه مسیر حرفهای آرزوی موفقیت داریم.»
باشگاه فولام همچنین از این فرصت استفاده کرد و خبر داد که به 8 بازیکن دیگر از جمله هری ویلسون وینگر 29 ساله ولزی پیشنهاد قرارداد جدیدی داده است تا شاکله تیم برای فصل آینده حفظ شود.


















