محمد صلاح عصبانی و ناراحت است؟

منبع
ايسنا
بروزرسانی
محمد صلاح عصبانی و ناراحت است؟

ایسنا/سرمربی تیم ملی فوتبال مصر به عصبانیت و ناراحتی محمد صلاح واکنش نشان داد. او درباره دیدار برابر نیوزلند هم سخن به میان آورد و از مردم کشورش خواست تا برای موفقیت تیم دعا کنند.
تیم ملی فوتبال مصر در دومین بازی خود در جام جهانی به مصاف نیوزلند خواهد رفت.

حسام حسن سرمربی مصری‌ها در نشست خبری قبل از این بازی درباره ناراحتی و عصبانیت محمد صلاح در دیداری قبلی سخن به میان آورد.

سرمربی مصری ها در پاسخ به خشم صلاح به دلیل تعویض گفت: صلاح بازیکنی مهم در تیم است. همه بازیکنان، به ویژه کاپیتان محمد صلاح، مهم هستند و هر کدام نقش مهمی دارند. من بازیکنان را انتخاب کردم زیرا به آن‌ها اعتماد دارم. محمد صلاح متعهد و الگوی تعهد در است. بازیکنان و هواداران مصری می‌دانند که من برای منافع کشور کار می‌کنم و با همه به طور برابر رفتار می‌کنم. از این که صلاح را در این پست به کار گرفتم خوشحال هستم و او عملکرد بسیار خوبی داشته است. تیم او  لیورپول نتوانسته است او را در این پست به کار گیرد و او اولین بازیکنی است که به تصمیمات من پاسخ مثبت می‌دهد.


او ادامه داد: ما سعی کردیم بازیکنان را به بهترین شکل استراحت دهیم. دیروز برای آماده‌سازی بازی وارد شدیم و به بازیکنان استراحت دادیم، به ویژه این که فاصله اسپوکین تا کانادا کوتاه بود. سعی کردیم بازیکنان را از نظر روانی و جسمی آماده کنیم. پیش از پذیرش مسئولیت سرمربی‌گری تیم ملی مصر، آرزو داشتم که تیم را توسعه دهم و خون تازه‌ای به آن تزریق کنم و تیم ملی بهتر بازی کند. این کار آسان نبود زیرا انتخاب بین بازیکنان دشوار بود. همه، چه بازیکنان و چه هواداران، باید احساس پیشرفت می‌کردند. هدف ما این است که تیم ملی، فوتبالی شایسته نام مصر ارائه دهد. ما در بالاترین سطح در برابر تیم‌های ملی جهان بازی می‌کنیم. به خود و توانایی‌مان برای ارائه بهترین عملکرد اعتماد داریم. ونکوور شهر زیبایی است و مردمش مهربان و با فرهنگ هستند. آرزوی ما این است که برای مردم مصر، کشور عربی و آفریقا چیز مثبت و ارزشمندی ارائه دهیم که نشان‌دهنده توانایی‌ها و استعدادهای ما باشد و ثابت کند که می‌توانیم غافلگیری ایجاد کنیم.

حسن درباره درخشش بازیکنان عرب و آفریقایی گفت: بسیاری از آفریقایی‌ها و عرب‌ها مانند محمد صلاح و مرموش و دیگران ثابت کرده‌اند که آفریقا توانایی بازی در اروپا را دارد. هم‌چنین بسیاری از تیم‌های ملی عربی و آفریقایی ارزش خود را در جام جهانی ثابت کرده‌اند. برای ما در حال حاضر مهم‌ترین چیز رسیدن به مرحله بعدی است. ان‌شاءالله با کسب اولین پیروزی مصر در جام جهانی به هدف خود خواهیم رسید. همیشه هواداران مصری به تعداد زیاد حاضر هستند و خدا آن‌ها را حفظ کند. آن‌ها نقش بزرگی در بازی با بلژیک داشتند. هدف ما خوشحال کردن آن‌ها در برابر نیوزیلند است. من از هواداران و مردم مصر می‌خواستم که دعا کنند و ما بهترین خود را ارائه خواهیم داد.

او ادامه داد: ما با بلژیک بازی کردیم و آن چه را که لازم بود انجام دادیم. مهم‌ترین چیز برای ما کسب نتیجه مثبت بود که برای بعضی‌ها غیرممکن به نظر می‌رسید. ما هر تیم را گام به گام در نظر می‌گیریم و در حال حاضر باید روی بازی با نیوزیلند تمرکز کنیم و بازی با بلژیک و ایران را فراموش کنیم. ما یهدتیم نیوزیلند بسیار احترام می‌گذاریم و می‌دانیم که بازیکنان حرفه‌ای آن‌ها در اروپا بازی می‌کنند و سبک بازی آن‌ها تا حدی شبیه تیم‌های اروپایی است. این بازی قوی و دشوار خواهد بود.

سرمربی مصری‌ها در پایان درباره گروهی که تیمش در آن قرار دارد، گفت: گروه ما دشوار است و آسان نیست. ما به همه تیم‌ها احترام می‌گذاریم و ارزش هر تیم را در قاره خود می‌دانیم. من بازیکنان را از نظر روانی برای هر بازی آماده کرده‌ام و هدف ما واضح است؛ صعود به مرحله بعدی. برای من، بازی با نیوزیلند محور مسیر ما در جام جهانی است. نیوزیلند تیم قوی است و هر تیمی که به جام جهانی می‌رسد، تیم قوی است. ما خوب آماده شده‌ایم و ان‌شاءالله به خوبی عمل خواهیم کرد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره