در آستانه بازی الجزیره با نماینده ایران؛ ستاره حریف آسیایی گل‌گهر جدا شد

در آستانه بازی الجزیره با نماینده ایران؛ ستاره حریف آسیایی گل‌گهر جدا شددر آستانه بازی الجزیره با نماینده ایران؛ ستاره حریف آسیایی گل‌گهر جدا شد
0
0
37.9K
1405/06/23 - 21:00
1.6K
1405/06/23 - 21:00

ورزش 3/تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان از ساعت 17:15 فردا سه‌شنبه در نخستین مسابقه مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا2 در ورزشگاه حصار تاجیکستان به مصاف الجزیره امارات خواهد رفت که حریف‌شان در آستانه این مسابقه، یکی از مهره‌های هجومی خود را از دست داد.

باشگاه الجزیره امارات به‌صورت رسمی انتقال سایمون بانزا مهاجم ملی‌پوش کنگویی به باشگاه پائوک سالونیکای یونان را اعلام کرد که بر اساس این توافق، مهاجم سرشناس فخر ابوظبی تا پایان فصل جاری فوتبال به‌صورت قرضی در سوپر لیگ یونان به میدان خواهد رفت و مدیران این باشگاه اماراتی نیز در پیامی برای ستاره سابق خود در تجربه جدید اروپایی آرزوی موفقیت کردند.

بانزا که در سپتامبر 2025 در انتقالی بزرگ از اسپورتینگ براگا پرتغال به جمع سرخ و سفیدهای اماراتی ملحق شده بود، حالا با خروج قرضی این فرصت را به مدیریت الجزیره می‌دهد تا ضمن بازآرایی مهره‌های هجومی سهمیه یک بازیکن خارجی آزاد را در لیست نقل و انتقالاتی جاری برای تقویت ترکیب تیم در مسابقات پیش رو به دست بیاورند.

این مهاجم کنگویی در طول دوران حضورش در الجزیره 25 بار پیراهن تیمش را در لیگ ادنوک بر تن کرد و با ثبت 1693 دقیقه بازی موفق شد 10 بار دروازه رقبا را باز کند و به لطف ضربات سر مهار نشدنی و جاگیری‌های هوشمندانه‌اش یکی از ستون‌های اصلی هجومی این تیم باشد، اما با جدایی رسمی او گل‌گهر سیرجان دیگر روبه‌روی این ماشین گلزنی قرار نخواهد گرفت.

 


ما را در کانال تلگرامی «آخرین خبر ورزشی» دنبال کنید

اخبار برگزیده