نماد آخرین خبر

اکسپریای پرچمدار جدید سونی احتمالا هفته آینده معرفی می‌شود

منبع
زوميت
بروزرسانی
اکسپریای پرچمدار جدید سونی احتمالا هفته آینده معرفی می‌شود

زومیت/ سونی احتمالاً هفته‌ی آینده نسل جدید گوشی پرچمدارش را معرفی خواهد کرد.
 
سونی سال گذشته در تاریخ ۱۵ می (۲۶ اردیبهشت) گوشی اکسپریا ۱ مارک ۶ را معرفی کرد. بر اساس شایعه‌ای جدید از منبع ژاپنی، رویداد معرفی جانشین آن گوشی نیز امسال در همان تاریخ برگزار خواهد شد.

عرضه‌ی جهانی پرچمدار جدید سونی احتمالاً تا ماه جولای (تیر و مرداد) به تعویق خواهد افتاد. با توجه به اینکه اطلاعات فعلاً در حد شایعه هستند، نمی‌توان با اطمینان درباره‌ی صحت‌شان صحبت کرد.

اکسپریا ۱ مارک ۷ از نظر ظاهری تقریباً شبیه نسل قبلی خواهد بود. این گوشی اخیراً در دیتابیس گیک‌بنچ مشاهده شده که نشان می‌دهد احتمالاً با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت عرضه خواهد شد؛ اتفاقی که دور از انتظار نیست.

پرچمدار جدید سونی احتمالاً از ۱۲ گیگابایت رم و سیستم‌عامل اندروید ۱۵ بهره خواهد برد. گفته می‌شود ابعاد اکسپریا ۱ مارک ۷ برابر با ۱۶۱٫۹ در ۷۴٫۵ در ۸٫۵ میلی‌متر خواهد بود که کمی کوتاه‌تر، عریض‌تر و ضخیم‌تر از نسل قبلی خود محسوب می‌شود. نمایشگر گوشی شاید همچنان ۶٫۵ اینچی بماند.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره