نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

ترامپ همسر کامالا هریس را از موزه هولوکاست اخراج کرد

منبع
شفقنا
بروزرسانی
ترامپ همسر کامالا هریس را از موزه هولوکاست اخراج کرد

شفقنا/ شوهر کامالا هریس ادعا می‌کند ترامپ او را از موزه هولوکاست اخراج کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ راشاتودی نوشت: داگلاس امهوف، همسر کامالا هریس، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا، از دولت دونالد ترامپ به دلیل «سیاسی کردن» هولوکاست انتقاد کرده است.

امهوف در پستی در X گفت: از برکناری خود از شورای یادبود هولوکاست ایالات متحده مطلع شده است و این اقدام را یک تصمیم سیاسی توصیف کرد که «یکی از بدترین جنایات تاریخ را به یک مسئله اختلاف‌برانگیز تبدیل کرده است.»

به گزارش نیویورک تایمز، امهوف یکی از چندین منصوب جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا، است که از شورا برکنار شده است. انتصابات آنها که در ژانویه اعلام شد، معمولاً دوره‌های پنج ساله دارد. این شورا در سال ۱۹۸۰ توسط کنگره برای نظارت بر موزه‌ای که در سال ۱۹۹۳ برای بزرگداشت هولوکاست افتتاح شد، ایجاد شد.

در واکنش کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید گفت: رئیس جمهور «مشتاقانه منتظر» انتصاب اعضایی است که به قربانیان هولوکاست ادای احترام کنند و «حامیان ثابت قدم کشور اسرائیل» باشند.

گفتنی است کامالا هریس که نامزد حزب دمکرات برای رقابت با ترامپ بود در انتخابات سال گذشته از او شکست خورد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره