نماد آخرین خبر

واکنش وزارت خارجه یمن به حمله پهپادی اسرائیل به ناوگان آزادی

منبع
تسنيم
بروزرسانی
واکنش وزارت خارجه یمن به حمله پهپادی اسرائیل به ناوگان آزادی

تسنیم/وزارت خارجه یمن حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به «ناوگان آزادی» که محاصره را شکسته و عازم نوار غزه بود را به شدت محکوم کرد.

وزارت امور خارجه یمن در واکنش به حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به «ناوگان آزادی» که محاصره را شکسته و عازم نوار غزه بود، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: هدف قرار دادن کشتی «وجدان» توسط دشمن را که برای کمک به شکستن محاصره نوار غزه عازم این منطقه بود، محکوم می‌کنیم.
در این بیانیه آمده است: آمریکا در تمام جنایاتی که رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین مرتکب می‌شود، همدست است.
وزارت خارجه یمن نسبت به ادامه نسل‌کشی ملت فلسطین در  نوار غزه به وسیله دشمن صهیونیستی هشدار داد و از کشورهای عربی و اسلامی خواست که با هماهنگی دشمن صهیونیستی را وادار به پایان دادن به محاصره و تجاوز به نوار غزه کنند.
وزارت خارجه یمن افزود که آنچه در فلسطین می‌گذرد، نظم بین‌الملل، قوانین بین‌المللی و صلح و امنیت بین‌المللی را تضعیف می‌کند.

منابع خبری دیروز جمعه گزارش دادند که کشتی «ناوگان آزادی» که برای شکستن محاصره نوار غزه راهی این منطقه شده بود، هدف حمله پهپادی رژیم صهیونیستی قرار گرفت. 
در این حمله، کشتی حامل کمک‌های بشردوستانه دچار آتش‌سوزی شد و اکنون در آب‌های بین‌المللی نزدیک مالت لنگر انداخته است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره