بمباران ۶۸ مرکز و تکیه توزیع غذا

ایسنا/ دفتر رسانهای دولت فلسطین با صدور بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد تعداد مراکز توزیع غذا و تکیهها که توسط رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفتهاند، به ۶۸ مورد رسیده است که بخشی از سیاست سازمان یافته آنها برای گرسنگی دادن به غیرنظامیان در نوار غزه است.
دفتر رسانه ای دولت فلسطین در نوار غزه در بیانیه ای اعلام کرد در تشدید خطرناک و مداوم سیاست تحمیل سازمان یافته گرسنگی که توسط اشغالگران اسرائیلی علیه مردم ما در نوار غزه دنبال میشود، ارتش صهیونیستی یک انبار توزیع کمکهای غذایی در منطقه دیر البلح (مرکز نوار غزه) را بمباران کرد که منجر به شهادت پنج شهروند و زخمی شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان بیگناه شد که برای دریافت کمکهای بشردوستانه لازم به منظور رفع گرسنگی خود در سایه قحطی فراگیر در استانهای نوار غزه جمع شده بودند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطینی در ادامه بیانیه آمده است: بدین ترتیب، تعداد مراکز توزیع غذا و کمکهای بشردوستانه که از ابتدای جنگ نسلکشی توسط اشغالگران اسرائیلی هدف قرار گرفتهاند، به ۶۸ مرکز و تکیه رسیده است که عبارتند از:
• ۳۹ مرکز توزیع غذا و کمکهای بشردوستانه.
• ۲۹ تکیه توزیع غذا که وعدههای غذایی روزانه را در اختیار نیازمندان و گرسنگان قرار میدادند.
دفتر مزبور افزود این رفتار جنایتکارانه که عمداً مراکز کمک رسانی و همبستگی اجتماعی را هدف قرار میدهد، بدون هیچ شکی تأیید میکند که رژیم صهیونیستی از غذا به عنوان سلاح جنگی استفاده میکند و این نقض آشکار تمام قوانین بینالمللی، به ویژه کنوانسیونهای ژنو است که هدف قرار دادن مراکز بشردوستانه و غیرنظامیان را تحت هر شرایطی ممنوع می داند.
دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه اضافه کرد این حملات سازمان یافته منجر به شهادت صدها شهروند شده است که سعی در دریافت کمکهای غذایی از مراکز کمک رسانی و تکیه ها را داشتند. این صحنه های خونین، نشانگر عمق فاجعه است و چهره واقعی رژیم صهیونیستی را که بر پایه نسلکشی و سیاست محاصره و تحمیل گرسنگی شکل گرفته است، آشکار میسازد.
در ادامه بیانیه آمده است ما ضمن محکومیت شدید این جنایت ها، رژیم صهیونیستی را مسئول کامل این جنایت های فجیع میدانیم و از جامعه بینالمللی، سازمان ملل متحد، شورای امنیت و همه سازمانهای بشردوستانه و حقوق بشری میخواهیم که اقدامات فوری، سریع و مؤثری را برای توقف این قتل عامهای وحشیانه، تأمین امنیت مراکز توزیع مواد غذایی، بازگشایی گذرگاهها و تضمین تحویل کمکهای بشردوستانه بدون حمله یا مانع تراشی انجام دهند.
در ادامه بیانیه آمده است ما از سازمانهای حقوق بشری و رسانهای میخواهیم که اسناد مربوط به این این جنایت های فجیع را جمع آوری کرده و تلاش کنند رژیم صهیونیستی را به خاطر ارتکاب جنایت هایی که در ردیف جنایت های جنگی و جنایت علیه بشریت قرار می گیرند، در دادگاههای بینالمللی مجازات کنند.
در این بیانیه تاکید شده است تداوم سکوت جامعه بینالمللی، به منزلهی مشارکت عملی در این نسلکشی تدریجی مردمی بیدفاع و محاصرهشده است که در مقابل دیدگان جهانیان در اثر گرسنگی و بمباران جان می دهند.