رسانه صهیونیستی: نتایج جنگ غزه مبهم است/ارتش اسرائیل در تنگنا قرار دارد

ایرنا/ یک رسانه صهیونیستی با اشاره به مبهم بودن نتایج جنگ غزه نوشت که ارتش رژیم اسرائیل سخت ترین تنگنا و شرایط را در طول تاریخ جعلی خود تجربه می کند.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت نوشت: طی دو هفته گذشته گفت وگوهایی میان شخصیت های ارشد ارتش و دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل انجام شد که به نتایج مبهمی رسید.
این مقامات صهیونیست به این نتیجه رسیدند که ارتش رژیم اسرائیل وارد جنگی شده است که از طریق آن نمی تواند یکی از اهداف اعلام شده خود یعنی آزادی اسرا را محقق کند.
بر اساس این گزارش، آن ها معتقدند: با توجه به هزینه سنگین سلطه و حضور نظامی در نوار غزه به مدت چند سال، برخی سران در تحقق هدف دوم جنگ یعنی شکست حماس تردید دارند.
در این گزارش آمده است که صهیونیست ها واقعا این مساله را درک نمی کنند که چرا جنگ بار دیگر از سرگرفته شد و خود ارتش هم برایش سخت است که درک کند در حال انجام چه کاری است و این امر به کجا منتهی می شود. از سوی دیگر، خانواده های اسرا بر این باورند که این عملیات خطری بزرگ بدون امید واقعی است.
در بخش دیگر این گزارش آمده است: ارتش اکنون در سخت ترین تنگنا قرار گرفته زیرا از یک سال و نیم پیش وارد جنگی شده که طولانی ترین جنگ در طول تاریخ است و تا این لحظه نتوانسته حماس را شکست دهد. ارتش حتی با رهبری جدید خود تلاش می کند که با انجام هر کاری راه حلی بیابد تا بتواند نوار غزه را اشغال کند.
اخیرا نیز «دیوید هرست» تحلیلگر انگلیسی و سردبیر وب سایت میدل ایست آی در یادداشتی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی ناگزیر جنگ غزه را خواهد باخت و تلاش های آن برای حذف حماس از نقشه فلسطین نسخه برابر اصل و حتی بزرگتر عملیات نظامی بی فایده و شکست خورده آمریکا علیه انقلابیون ویتنام است.
این نویسنده انگلیسی در این یادداشت نوشت: دو عامل در پایان دادن به جنگ ویتنام و به همراه آن پایان دادن به یک قرن مبارزه برای رهایی این کشور از استعمار نقش داشتند؛ عزم مردم ویتنام برای جنگیدن و تغییر رویکرد افکار عمومی آمریکا.
وی افزود: همین دو عامل، فلسطینیها را به سوی کشور خودشان سوق خواهد داد؛ عزم فلسطینیها برای ماندن و دفاع از سرزمینشان تا پای جان و تغییر شتابان سمت و سوی افکار عمومی در غرب علیه (رژیم) اسرائیل.
این تحلیلگر انگلیسی گفت: با دقت دنبال کنید، این وضعیت بیشتر در میان جریان راست حاکم بود و اکنون کاملاً در میان چپگراها هم دیده می شود. انگ «سامی ستیزی» به منتقدان پروژه نسل کشی فایدهای ندارد. خیلی دیر شده است.