سیل ورود سلاح به اسرائیل رکورد زد

فارس/ وزارت جنگ اسرائیل امروز از ورود یک محموله بزرگ دیگر سلاح از آمریکا خبر داد و از آماری سخن گفت که طی تمامی جنگهای معاصر بی سابقه است.
وزارت جنگ رژیم اسرائیل امروز (سهشنبه) از اجرای یک عملیات گسترده هوایی و دریایی برای انتقال حجم بزرگی از تجهیزات نظامی، مهمات و اقلام پزشکی جهت پشتیبانی از ارتش این رژیم در تجاوز به نوار غزه خبر داد. به گفته این وزارتخانه از آغاز حمله به نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۹۰ هزار تُن تجهیزات نظامی از طریق ۸۰۰ پرواز و حدود ۱۴۰ سفر دریایی وارد سرزمین اشغالی شده است. حجمی که در نوع خود در تاریخ معاصر بی سابقه است. این محمولهها شامل انواع مهمات، خودروهای زرهی، تجهیزات حفاظت فردی، اقلام پزشکی و دیگر تجهیزات حیاتی بوده است.در بیانیه رسمی وزارت امنیت رژیم اسرائیل آمده است که هواپیمای شماره ۸۰۰ از مقصد آمریکا صبح امروز در چارچوب این عملیات در فلسطین اشغالی به زمین نشسته است. این وزارتخانه، هدف از اجرای این عملیات را پشتیبانی از ارتش رژیم اسرائیل در ادامه حملات به نوار غزه عنوان کرده و آن را یکی از بزرگترین عملیاتهای لجستیکی برای انتقال تجهیزات نظامی پیچیده و مدرن در منطقه دانسته است. همچنین تأکید شده است که رژیم اسرائیل همچنان در حال دریافت محمولههای جدید برای تأمین نیازهای نیروهای خود در میدان جنگ است.
طبق بررسیهای تاریخی، ارسال این حجم از سلاح در این بازه زمانی (۱۹ ماه و ۲۱ روز) در تاریخ معاصر بیسابقه است. همچنین تعداد ۸۰۰ پرواز ترابری برای پیشتیبانی تسلیحاتی و لجستیکی در جنگ دیگری نظیر ندارد، در مقایسه، پل هوایی برلین (۱۹۴۸–۱۹۴۹) حدود ۲۷۷ هزار پرواز داشت، اما آن برای کمکهای انسانی بود، نه جنگافزار.از سوی دیگر کمک به اسرائیل در این حجم برای جنگی است که بسیاری از کشورها آن را «نسلکُشی» توصیف کردهاند و فشار افکار عمومی برای توقف جنگ بسیار بالاست. در چنین شرایطی، ادامه این کمکها هم از لحاظ سیاسی و هم از نظر تاریخی اهمیت ویژهای دارد.به گزارش پایگاه تایمز آو اسرائیل، وزارت جنگ این رژیم، این کمکها را عامل کلیدی در تداوم عملیات ارتش دانسته است.در این میان آمریکا اصلیترین (بیش از ۹۰ درصد) تأمین کننده سلاحهای اسرائیل است، از جمله بمبهای آمریکایی که رژیم اسرائیل در این جنگ به کار گرفته، بمبهای سنگین «مارک ۸۴» با وزن دو هزار پوند (۹۰۷ کیلوگرم) هستند که به گزارش منابع فلسطینی و غربی، ارتش اسرائیل آنها را بر مناطق پرجمعیت و تأسیسات غیرنظامی از جمله بیمارستانها فرود آورده است.تنها در سال ۲۰۲۳، دولت آمریکا حدود ۳.۸ میلیارد دلار کمک نظامی مستقیم به اسرائیل اختصاص داد.این کمکها در حالی است که صداهای ضد اسرائیلی چه در سطح رسمی و چه در سطح اعتراضات مردمی تقریبا در تمامی کشورهای جهان بسیار بلند است و برای اولین بار کشورهای اروپایی به فکر تحریم این رژیم افتادهاند.