نتانیاهو: هزاران غیرنظامی در غزه را برهنه فیلم گرفتیم، آثار گرسنگی در جسم آنها ندیدیم!

ایسنا/نخست وزیر رژیم اشغالگر اعلام کرد: قحطی در غزه وجود ندارد چرا که ما هزاران غیرنظامی را بازداشت کردیم و از آنان در حالی که لباسی بر تن نداشتند عکس و فیلم گرفتیم و هیچ آثار گرسنگی در جسم آنها مشاهده نشد!
«بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی شامگاه سهشنبه اعتراف کرد که هزاران فلسطینی در غزه دستگیر و برهنه فیلمبرداری شدهاند اما در عین حال مدعی شد که هیچ نشانهای از سیاست سیستماتیک قحطی که اسرائیل برای ۶۰۰ روز در منطقه تحت محاصره غزه در پیش گرفته است، وجود ندارند!
وی همچنین در اظهارات مضحکی افزود: مسئله دیگر این است که ساکنان نوار غزه تمرینات ورزشی انجام نمیدهند.
به گزارش روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت، اظهارات نتانیاهو در «کنفرانس بینالمللی مبارزه با یهودستیزی» که توسط وزارت خارجه این رژیم برگزار شد، بیان گردید.
نتانیاهو در تلاش برای توجیه سیاست قحطی متجاوزان اشغالگر علیه غیرنظامیان غزه گفت: ما هزاران اسیر گرفته، از آنها فیلم برداری کردیم و خواستیم که پیراهنهای خود را در بیاورند تا مطمئن شویم که کمربند انفجاری به تن ندارند.
وی در انکار سیاست قحطی که در غزه در پیش گرفته، مدعی شد: هزاران هزار اسیر پیراهنهای خود را در میآورند و شما از اول جنگ تا امروز حتی یک نفر را لاغر نمیبینید، دقیقاً برعکس میبینید.
نتانیاهو در مخالفت با تصاویر، کلیپهای ویدئویی و گزارشهای سازمان ملل و سازمانهای امدادی بینالمللی، گفت: «دروغ این است که ما سیاست قحطی را در غزه دنبال میکنیم.»
این ادعاها در حالی است که به گفته دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی با گرسنگی دادن عمدی غزه، که به گفته سازمان ملل، راه را برای آوارگی اجباری هموار میکند، ۲.۴ میلیون فلسطینی را در غزه با بستن گذرگاهها به مدت ۹۰ روز برای کمکهای بشردوستانه، به ویژه مواد غذایی، به گرسنگی کشانده است.
در این راستا روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحرونوت نوشت صدراعظم آلمان در واکنش به اعمال محدودیتهای رژیم اشغالگر بر ورود کمکهای بشر دوستانه به نوار غزه از بررسی مسئله ممنوعیت صادرات سلاح به اراضی اشغالی خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این روزنامه عبری زبان به نقل از برخی شخصیتهای سیاسی اسرائیلی نوشت تلاشهای زیادی برای متقاعد کردن برلین به منظور عدم ممنوعیت صادرات سلاح به اراضی اشغالی در حال انجام است.
این رسانه صهیونیستی همچنین تاکید کرد رژیم اشغالگر نگران آن است که واشنگتن پایان جنگ را به تلآویو تحمیل کند بدون آنکه شروط مورد انتظار آن تامین شود.
از سوی دیگر وزیر خارجه بلژیک اعلام کرد تصاویر ارسال شده از غزه که نشان دهنده محاصره و گرسنگی عمدی علیه ساکنان غزه است جنایت جنگی بوده و خشم انسان را برمیانگیزد.
وزیر خارجه بلژیک در ادامه افزود این کشور در حال بررسی پیشنهاداتی برای اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی است.
همچنین وزارت خارجه انگلیس تاکید کرد اگر رژیم اشغالگر جنگ علیه غزه را متوقف نکرده و محدودیتهای اعمال شده برای ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه را برطرف نکند اقداماتی جدی در دستور کار قرار خواهد داد.
وزارت خارجه انگلیس ادامه داد محروم کردن مردم غزه از کمکهای اساسی غیر قابل قبول بوده و ممکن است نقض قوانین بین الملل حقوق بشر محقق شود.
نتانیاهو همچنین درباره سازوکار تازه تاسیس رژیم صهیونیستی برای توزیع کمک به غزه که از سوی سازمان ملل رد شده است، گفت: امروز چندین حادثه (در حین توزیع کمکها) رخ داد و کنترل موقتی از دست رفت، اما دوباره کنترل اوضاع را به دست گرفتیم.
وی در ادامه مدعی شد: «حماس در تلاش است بستههای کمکی را بدزدد و ما امنیت را تامین میکنیم.»
با این حال، «آویگدور لیبرمن»، رئیس حزب اپوزیسیون یسرائیل بیتنو، از طریق پلتفرم X گفت که «هرج و مرج در مرکز توزیع کمکهای بشردوستانه در غزه نتیجه مستقیم یک دولت شکست خورده است».
این در حالی است که جدا از سازمان ملل متحد و سازمانهای امدادی بینالمللی، تلآویو از روز سه شنبه شروع به توزیع کمکهای ناچیز از طریق بنیاد امداد بشردوستانه غزه کرد که مورد حمایت اسرائیل و ایالات متحده و در رد سازمان ملل است، اما این طرح شکست خورد.
به گزارش دفتر رسانهای در غزه، هزاران فلسطینی که گرسنه بودند، زیر بار قحطی به یک مرکز توزیع کمک هجوم بردند و ارتش اشغالگر اسرائیل به سوی آنها آتش گشود و تعدادی را زخمی کرد.
اوایل روز سهشنبه، بنیاد کمکهای بشردوستانه غزه ادعا کرد که ساکنان غزه در رسیدن به نقطه توزیع (کمک) با تاخیر چند ساعته مواجه شدند.
این سازمان ادعا کرد که این به دلیل «موانع ایجاد شده توسط حماس» است و تیم آن «به شیوهای منظم و برنامه ریزی شده عقبنشینی کرده و به گروه کوچکی از ساکنان اجازه دریافت کمکها را داده است».
با این حال، دفتر رسانهای دولت غزه در بیانیهای از طریق تلگرام اعلام کرد: ما از اتهامات نادرست موجود در بهروزرسانیهای این سازمان ابراز شگفتی میکنیم.
این دفتر توضیح داد که این ادعاها «به متهم کردن جناحهای مقاومت فلسطینی به ممانعت در دسترسی به سایتهای به اصطلاح امن مربوط میشود».
در این بیانیه تاکید شده است که «این ادعا که مقاومت موانعی را ایجاد کرده که شهروندان را از دسترسی به کمکها باز میدارد، کاملا ساختگی و هیچ مبنایی در واقعیت ندارد و انحراف خطرناکی از گفتمان سازمانی است که مدعی برخورداری از بیطرفی بشردوستانه است».