نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

اهتزاز پرچم اسرائیل بر روی گنبد مسجد ابوبکر در کرانه باختری

منبع
فرارو
بروزرسانی

فرارو/در ادامه تجاوزات و عملیات تخریب در کرانه باختری، نظامیان ارتش اسرائیل روز پنج‌شنبه پرچم این رژیم را بر فراز گنبد و مناره مسجد «ابوبکر صدیق» در اردوگاه نور شمس واقع در شمال کرانه باختری اشغالی نصب کردند.

 نظامیان ارتش اسرائیل روز پنج‌شنبه پرچم این رژیم را بر گنبد و مناره مسجد «ابوبکر صدیق» در اردوگاه نور شمس که محل اسکان آوارگان فلسطینی است، برافراشتند؛ اقدامی که در چارچوب ادامه تجاوزات نظامی و تخریب زیرساخت‌ها صورت گرفت.

 سلیمان زهیری، فعال فلسطینی، به خبرگزاری آناتولی گفت: سربازان اسرائیلی بر گنبد و مناره مسجد رفتند و پرچم رژیم اشغالگر را بر فراز آن نصب کردند.

وی اشاره کرد که بولدوزرهای ارتش اسرائیل همچنان در حال تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌های اطراف این مسجد هستند. این اردوگاه در شرق شهر طولکرم واقع شده است.

این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که حملات ارتش اسرائیل به اردوگاه نور شمس بیش از چهار ماه است که ادامه دارد. این حملات در قالب عملیات «دیوار آهنین» انجام می‌شود که از ۲۱ ژانویه در اردوگاه جنین آغاز شد و یک هفته بعد به اردوگاه‌های طولکرم و نور شمس نیز گسترش یافت.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره