نماد آخرین خبر

خط و نشان کاتس علیه رهبران حماس بر سر طرح ویتکاف

منبع
ايسنا
بروزرسانی
خط و نشان کاتس علیه رهبران حماس بر سر طرح ویتکاف

ایسنا/وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بار دیگر در اظهاراتی تهدیدآمیز هشدار داد، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» باید طرح پیشنهادی آتش‌بس از سوی نماینده دولت آمریکا در امور غرب آسیا را بپذیرد، در غیر این صورت نابود خواهد شد.

 یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به پیشنهاد آتش‌بس ارائه‌شده از سوی استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا برای توقف جنگ در غزه و آزادی اسرا با انتشار بیانیه‌ای در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با هشدار شدیداللحنی خطاب به رهبران جنبش حماس اعلام کرد، رهبران حماس اکنون باید از میان دو گزینه پذیرش شروط مورد نظر در توافق ویتکاف برای آزادی زندانیان صهیونیست، یا «نابودی کامل» یک گزینه را انتخاب کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، جنبش حماس پیش از این با انتشار بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرده بود، در حال مشورت با گروه‌ها و نیروهای فلسطینی درباره پیشنهاد آتش‌بس ارائه ‌شده از سوی استیو ویتکاف است.

حماس همچنین امروز اعلام کرد که طرح ویتکاف را دریافت کرده و به صورت مسئولانه در حال بررسی آن به طریقی است که در جهت منافع ملت فلسطین باشد، کمک‌ها را فراهم کند و به آتش‌بس دائم در غزه منجر شود.

رسانه آمریکایی آکسیوس روز پنج‌شنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به خانواده‌های اسرای صهیونیست گفته است که این رژیم آمادگی دارد بر اساس طرح جدید «استیو ویتکاف» فرستاده کاخ سفید به منطقه غرب آسیا، به سوی یک توافق آتش‌بس و آزادی اسرا در غزه حرکت کند.

وبگاه آکسیوس همچنین با استناد از یک منبع دیگر نوشت که حماس از طرح جدید ویتکاف راضی نبوده و و معتقد است این طرح به نفع رژیم صهیونیستی تغییر کرده است.

این رسانه همچنین به نقل از منبع مذکور گفت که طرح جدید شامل تضمین روشن آمریکا مبنی بر اینکه آتش‌بس موقت به آتش‌بس دائمی منجر شود، نیست.

طرح ویتکاف همچنین تضمین نمی‌کند که اگر مذاکرات بیش از ۶۰ روز ادامه یابد، آتش‌بس نیز تداوم یابد و رژیم صهونیستی نتواند همانند ماه مارس به طور یک‌جانبه آن را نقض کند.

این منبع خاطرنشان کرد که مقامات ارشد حماس هنوز پاسخ منفی به این طرح نداده‌اند اما از محتوای آن ابراز ناامیدی کرده‌اند.

آکسیوس در انتها نوشت که ارزیابی دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم این است که حماس این طرح را رد خواهد کرد.

این در حالی است که جنبش مقاومت اسلامی حماس روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد این جنبش اخیرا با طرح ویتکاف بر سر یک چارچوب کلی که منجر به آتش‌بس پایدار، خروج کامل نظامیان صهیونیست از نوار غزه و واردات کمک‌ها به این منطقه می‌شود، موافقت کرده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره