سئول و توکیو، روابط دوجانبه را تقویت میکنند

ایلنا/رئیسجمهور کره جنوبی و نخستوزیر ژاپن، در جریان یک تماس تلفنی بر تقویت روابط دوجانبه توافق کردند.
به گزارش رویترز، یک سخنگوی ریاستجمهوری کره جنوبی و وزارت خارجه ژاپن امروز-دوشنبه- اعلام کردند که «لی جائه میونگ» رئیسجمهور جدید کره جنوبی و «شیگرو ایشیبا» نخستوزیر ژاپن در جریان یک گفتوگوی تلفنی توافق کردند که روابط دو جانبه را تقویت کنند،
این تماس به دنبال آن صورت گرفت که رهبران دو کشور اعلام کرد که برنامه دارند تا همکاری دو کشور را درباره مسئله کره شمالی ادامه دهند.
لی، رهبری با گرایش چپ که هفته گذشته به عنوان رئیسجمهوری کره جنوبی انتخاب شد، گفت که عملگرایی کلید او برای دموکراسی بوده است و به همکاری های امنیتی میان کره جنوبی، ژاپن و آمریکا ادامه خواهد داد.
«کانگ یو جونگ» سخنگوی ریاستجمهوری کره گفت: «لی در این تماس به ایشیبا گفت که او، خواستار این است که با بحرانهای جئوپولتیک را در چهارچوب همکاریهای ۳ جانبه با توکیو و واشنگتن، مقابله کند».