نماد آخرین خبر

حماس گزارش‌ها مبنی بر ترور خلیل الحیه را تکذیب کرد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
حماس گزارش‌ها مبنی بر ترور خلیل الحیه را تکذیب کرد

ایسنا/حماس روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای گزارش‌های مبنی بر سوء قصد به جان خلیل الحیه، رئیس دفتر سیاسی این جنبش در غزه و رئیس هیئت مذاکره کننده را تکذیب کرد.

 پیش از این رسانه‌های عبری اخباری مبنی بر خنثی شدن یک سوء قصد علیه خلیل الحیه، رهبر برجسته حماس در قطر منتشر کردند.

در اول ژوئن، «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، خلیل الحیه، یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس، و عزالدین الحداد، رهبر شاخه نظامی جنبش حماس را تهدید به ترور کرد.

طبق گزارش الجزیره، در بیانیه‌ای که دفترش منتشر کرد، کاتس بدون ارائه جزئیات بیشتر، گفت که الحداد در غزه و خلیل الحیه در خارج از مهم‌ترین اهداف در لیست ترور هستند.

الحیه از اوت ۲۰۲۴ به عنوان معاون دفتر سیاسی حماس خدمت کرده است. او همچنین یکی از اعضای شورای رهبری جنبش است و در حال حاضر در خارج از سرزمین‌های فلسطینی ساکن است.

الحداد یکی از رهبران ارشد گردان‌های عزالدین القسام است که به عنوان فرمانده تیپ شهر غزه و عضوی از شورای نظامی القسام خدمت می‌کند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره