نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

روزنامه معاریو: آمریکا تاکنون علاقه‌ای برای ورود به درگیری با ایران از خود نشان نداده است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
روزنامه معاریو: آمریکا تاکنون علاقه‌ای برای ورود به درگیری با ایران از خود نشان نداده است

ایرنا/ تحلیلگر روزنامه صهیونیستی معاریو عنوان کرد هرچند آمریکا در اقدامات تدافعی به اسرائیل کمک کرده است؛ اما در رابطه اقدامات تهاجمی علیه ایران علاقه­ای از خود نشان نمی­دهد. آمریکا سیاست یک بام و دو هوا را در پیش گرفته است.


به گزارش معاریو، آنا بارسکی خبرنگار این روزنامه در مقالهای عنوان کرده است، ترامپ سیاست یک بام و دو هوا در پیش گرفته است و نتانیاهو نیز در واکنش یک پیام تند برای او فرستاده است.
این خبرنگار در ادامه صحبت‌های خود افزود در میانه درگیری ایران و رژیم صهیونیستی، ایالات متحده هنوز در حال پیشبرد یک راه‌حل دیپلماتیک با ایران است. با این حال ممکن است در صورت شکست روند دیپلماتیک با ایران، ایالات متحده نیز به درگیری با ایران وارد شود.
این خبرنگار در ادامه نوشته است به گفته منابع اسرائیلی آگاه، در روزهای اخیر از سوی کابینه نتانیاهو با دولت ترامپ تماس گرفته شده تا احتمال پیوستن ایالات متحده به این حملات را بررسی کند. به گفته آنها، پاسخ دولت ترامپ در حال حاضر یک پاسخ قطعی نیست، پاسخ آنان نه بله و نه خیر است. حتی در شرایط کنونی نیز، واشنگتن همچنان به مسیر دیپلماتیک برای متوقف کردن رقابت هسته‌ای تهران اعتقاد دارد.
آنا بارسکی در ادامه نوشته است در اسرائیل، تخمین زده می‌شود که اگر ایران به میز مذاکره بازنگردد، واشنگتن متقاعد خواهد شد که مسیر دیپلماتیک شکست خورده است و سپس ایالات متحده به این درگیری خواهد پیوست و در کنار اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله خواهد کرد. تاکنون، همانطور که گفته شد، چنین اقدامی هنوز رخ نداده است.
این خبرنگار در انتها نوشت: پس از حملات اسرائیل به ایران، گزارش‌ها حاکی از آن است که که رآکتور فردو تخریب نشده است (و هیچ آسیبی ندیده است). یک مقام ارشد اسرائیلی در شبکه‌های عربی گفت که اگر رآکتور فردو تخریب نشود، حمله اسرائیل به ایران بی‌فایده بوده است. از سوی دیگر انتقادات داخلی در اسرائیل باعث نگرانی تصمیم‌گیرندگان در کابینه نتانیاهو شده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره