نماد آخرین خبر

بیش از ۲ میلیون صهیونیست، بدون پناهگاه هستند

منبع
فارس
بروزرسانی
بیش از ۲ میلیون صهیونیست، بدون پناهگاه هستند

فارس/ در پی حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سراسر اراضی اشغالی فلسطین، بخشی از صهیونیستها، بدون سرپناه هستند.

منابع خبری رژیم صهیونیستی امروز شنبه از وضعیت اسف‌بار شهرک‌نشینان غاصب پس از حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران به فلسطین اشغالی خبر دادند.این منابع می‌گویند که دو میلیون و پانصد هزار صهیونیست، در حال حاضر، هیچ پناهگاهی ندارند و در داخل چادرهای موجود در پارکینگهای خودروها زندگی می‌کنند.
 
«آوی دفرین» سخگوی ارتش اسرائیل هم امروز اذعان کرد که صهیونیستها باید خود را برای یک جنگ طولانی مدت آماده کنند؛ مسئله‌ای که کابوسی برای سران این رژیم است.رژیم صهیونیستی در تجاوزات سالهای اخیر بر مبنای راهبرد جنگهای برق آسا و کوتاه مدت، حرکت کرده، ولی ظاهرا در تجاوز خود به ایران، با طولانی شدن جنگ، با بحرانهای زیادی روبرو خواهد شد.

سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن، ضمن هشدار به آمریکا درباره هر گونه حماقت علیه ایران، گفت که هرگونه حمله و تجاوز آمریکا در پشتیبانی از دشمن اسرائیلی علیه ایران در همین چهارچوب انجام می‌شود و نمی‌توان در قبال آن سکوت کرد زیرا این امر به معنای مصادره آزادی، استقلال و عزت امت اسلامی و به خواری کشاندن آن و نیز اشغال کشورها و غارت منابع آن است. سخنگوی نیروهای مسلح یمن با بیان اینکه نبرد کنونی نبرد همه امت اسلامی است، تاکید کرد که در صورت ورود آمریکا به این جنگ و تجاوز علیه ایران در کنار دشمن اسرائیلی،یمن کشتی‌ها و ناوهای آمریکا را در دریای سرخ مورد هدف قرار خواهد داد. وی افزود که نیروهای مسلح یمن همه تحرکات در منطقه از جمله تحرکات طرف‌های متخاصم علیه یمن را زیر نظر دارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر