نماد آخرین خبر

تاکید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بر اشغال دائمی جولان سوریه

منبع
تسنيم
بروزرسانی
تاکید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بر اشغال دائمی جولان سوریه

تسنیم/ وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بر دائمی بودن اشغال بلندی‌های جولان سوریه حتی با امضای هرگونه توافق سازش(با حکومت جولانی) تاکید کرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد که این رژیم بیش از چهل سال است که قوانین خود را بر بلندی های جولان اشغالی تحمیل کرده است و این منطقه حتی با امضای هرگونه توافق سازش(با حکومت جولانی) تحت سلطه اسرائیل باقی خواهد ماند.

این وزیر کابینه نتانیاهو از تمایل رژیم متجاوز صهیونیستی برای عادی سازی روابط با سوریه و لبنان خبر داد.

هر چند سوریه به دلیل حاکم شدن گروههای تکفیری به سرکردگی جولانی با حمایت آشکار محور آمریکایی، ترکیه ای، صهیونیستی و ارتجاع عرب تمایل آشکار خود را برای سازش و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نشان داده و اصولا سازش با اشغالگران یکی از شروط اصلی و مهم آمریکا برای لغو تحریمهای سوریه بوده است، اما در لبنان مهمترین مانع پیش روی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط و سازش، وجود مقاومت قدرتمندی به نام حزب الله است.

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله در واکنش به تلاشها و تکاپوی خزنده برای وادار کردن دولت لبنان به سمت سازش با رژیم صهیونیستی گفته است که آن‌هایی که لبنان را به سوی آینده‌ای مبهم سوق می‌دهند، همان کسانی هستند که از اسرائیل و آمریکا در پروژه‌هایشان حمایت می‌کنند.

انتهای پیام/





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله