دستاوردهای امنیتی علیه موساد در جنگ ۱۲ روزه به روایت الخنادق

فارس/ به گفته یکی از مقامهای بلندپایه امنیتی، اعترافات گسترده عوامل بازداشتشده موساد، منجر به تشکیل بزرگترین بانک اطلاعاتی مقابله با نفوذ اسرائیل در تاریخ جمهوری اسلامی ایران شده است.
در کنار دستاوردهای مهم نظامی که جمهوری اسلامی ایران در جریان تجاوز اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به دست آورد، نهادهای اطلاعاتی کشور نیز موفق شدند دستاوردهای امنیتی قابل توجهی کسب کنند. یکی از مقامهای بلندپایه امنیتی جمهوری اسلامی ایران در گفتوگو با وبگاه «الخنادق» بخشی از این موفقیتها را فاش کرده است. مهمترین دستاوردهای امنیتی از زبان یک مقام بلندپایه ایرانیبر اساس اظهارات این مقام ارشد امنیتی، تمامی دستگاههای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در این مرحله، دستاوردهای چشمگیری داشتهاند که ثبت آنها برای مرحله آینده بسیار مهم و راهبردی خواهد بود؛ زیرا این دستاوردها، فعالیتهای موساد را با پیچیدگیهای بیشتری مواجه میکند، بهگونهای که این سازمان ناچار خواهد شد بسیاری از روشها و تاکتیکهای خود را تغییر دهد و شبکههای جذب و استخدام خود را بازسازی کند؛ امری که در مدتزمان کوتاه، بهویژه با احتمال وقوع دورهای تازهای از درگیریهای نظامی، دشوار خواهد بود.
اما مهمترین موفقیتها طبق گفته این مقام امنیتی عبارتاند از:بازداشت ۷۰۰ جاسوس داخلی و خارجی به همراه تجهیزات آنها، و انجام بازجوییهای گسترده، که بهواسطه اعترافات بازداشتشدگان، بانک اطلاعاتی گسترده و عظیمی در اختیار نهادهای اطلاعاتی ایران قرار گرفت. این اطلاعات بسیاری از شیوهها و الگوهای کاری دستگاههای جاسوسی اسرائیل، بهویژه موساد، و کشورهایی را که این رژیم برای پشتیبانی، عبور و پایگاه عملیاتی از آنها استفاده میکند، فاش خواهد کرد؛ امری که میتواند به انجام عملیاتهای دفاعی و تهاجمی امنیتی و نظامی علیه رژیم صهیونیستی کمک کند.
از میان برداشتن شماری از جاسوسان در جریان درگیریها با نیروهای امنیتی ایران در هنگام تعقیب و شناسایی. چرا تعداد عوامل موساد در ایران تا این حد زیاد است؟ الخنادق در ادامه نوشت که شاید برای بسیاری این پرسش مطرح شود که چرا تعداد عوامل موساد در ایران تا این اندازه زیاد بوده است؟ پاسخ این مسئله را میتوان در عوامل زیر جستوجو کرد:
1. جمعیت بالای ایران شامل شهروندان ایرانی، پناهجویان از کشورهای همسایه، و همچنین اتباع خارجی که برای تحصیل، کار، گردشگری و سایر اهداف به ایران آمدهاند. جمعیت کشور از ۹۰ میلیون نفر فراتر رفته است.
2. مرزهای گسترده جغرافیایی؛ تنها در حوزه مرزهای زمینی، ایران بیش از ۵۴۴۰ کیلومتر مرز مشترک دارد و با مناطقی مانند اقلیم کردستان عراق و جمهوری آذربایجان هممرز است که هر دو سابقه همکاری نزدیک با رژیم صهیونیستی دارند.
3. وابستگی برخی از جاسوسان دستگیر یا اعدامشده به گروههای تروریستی با گرایشهای سیاسی یا قومی که با نظام جمهوری اسلامی دشمنی دارند.
4. همکاری اطلاعاتی آمریکا از طریق سازمان CIA؛ موضوعی که اخیراً رئیس موساد، دیوید برنع، نیز به آن اذعان کرده و گفته است: «مایلم مراتب قدردانی خود را از شریک اصلیمان، آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA)، برای همکاریهای مشترک اعلام کنم»، و افزوده است که «CIA از موساد حمایت کرد و این عملیات را ممکن ساخت».
5. حمایت کشورهای مختلف از رژیم صهیونیستی؛ برخی از عوامل موساد در کشورهایی مانند گرجستان و نپال و تحت نظر سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل آموزش دیدهاند.
با وجود توقف موقت جنگ مستقیم نظامی، جمهوری اسلامی ایران همچنان کارزار گسترده خود را برای شناسایی و بازداشت جاسوسان اسرائیل ادامه میدهد. این اقدام، بیانگر عزم جدی ایران برای انهدام شبکههای جاسوسی و وارد آوردن ضربات سنگین به دستگاه اطلاعاتی رژیم اشغالگر قدس است.