نماد آخرین خبر

آمریکا نام جبهه النصره را از فهرست گروه‌های تروریستی خارجی حذف کرد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آمریکا نام جبهه النصره را از فهرست گروه‌های تروریستی خارجی حذف کرد

ایسنا/وزارت امور خارجه آمریکا از حذف نام جبهه النصره از فهرست گروه‌های تروریستی خارجی خبر داد.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور جبهه النصره (نام سابق هیئت تحریر الشام) را از فهرست گروه‌های تروریستی خارجی حذف کرده است.

طبق گزارش شبکه المیادین، این وزارتخانه اعلام کرد که این تصمیم در ۲۳ ژوئن پس از مشورت با وزرای دادگستری و خزانه‌داری اتخاذ شد.

در همین راستا، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این اقدام در راستای وعده ۱۳ مه ترامپ برای کاهش تحریم‌ها علیه سوریه انجام شده است.

وی افزود که این تصمیم از امروز (سه‌شنبه) اجرایی خواهد شد.

حذف جبهه النصره از فهرست گروه‌های تروریستی در حالی صورت می‌گیرد که این گروه سال‌ها به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی القاعده در سوریه فعالیت کرده و در درگیری‌های این کشور نقش داشته است.

این تصمیم آمریکا با واکنش‌های مختلفی مواجه شده است. منتقدان معتقدند که این اقدام می‌تواند به تقویت گروه‌های تروریستی در منطقه منجر شود و بر ثبات سوریه و منطقه تأثیر منفی بگذارد.  

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره