نماد آخرین خبر

آغاز رزمایش دوسالانه استرالیا با مشارکت ۱۹ کشور

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آغاز رزمایش دوسالانه استرالیا با مشارکت ۱۹ کشور

ایرنا/  رزمایش دوسالانه «شمشیر طلسم» در حالی با حضور بیش از ۳۵ هزار نیروی نظامی از ۱۹ کشور به رهبری آمریکا و استرالیا آغاز شد که ایالات متحده در تلاش است تا متحدانش در جنگ احتمالی آینده در منطقه هند و اقیانوس آرام را به سمت خود بکشاند.


در رزمایش امروز (یکشنبه) علاوه بر آمریکا و استرالیا، کشورهای دیگری از نقاط مختلف جهان در ایالت کوئینزلند استرالیا و پاپوا گینه‌نو حضور دارند. این رزمایش از امروز و تا سه هفته ادامه خواهد داشت.
درحالی که این رزمایش از سال ۲۰۰۵ به صورت دو سالانه برگزار می‌شود، وزارت دفاع استرالیا اعلام کرد که رزمایش طلسم شمشیر ۲۰۲۵ که اکنون یازدهمین دوره آن برگزار می‌شود، بزرگترین و پیچیده‌ترین رزمایش جنگی در استرالیا محسوب می‌شود.
طبق اعلام این وزارتخانه، طی سه هفته آینده، بیش از ۳۵ هزار نیروی نظامی از استرالیا و کشورهای دیگر در سراسر کوئینزلند، قلمرو شمالی، استرالیای غربی، نیو ساوث ولز و جزیره کریسمس مستقر می‌شوند. برای اولین بار، فعالیت‌هایی نیز در خارج از استرالیا در پاپوآ گینه نو انجام می‌شود.
وزارت دفاع استرالیا افزود: علاوه بر آمریکا، نیروهایی از کانادا، فیجی، فرانسه، آلمان، هند، اندونزی، ژاپن، هلند، نیوزیلند، نروژ، پاپوآ گینه نو، فیلیپین، کره جنوبی، سنگاپور، تایلند، تونگا و انگلیس به عنوان شریک به این رزمایش خواهند پیوست. مالزی و ویتنام نیز به عنوان ناظر در این رزمایش شرکت خواهند کرد.
کانبرا همچنین می‌گوید: رزمایش امسال شامل تمرینات با گلوله‌های جنگی و فعالیت‌های آموزشی میدانی، شامل فعالیت‌های آماده‌سازی نیرو، فرودهای آبی-خاکی، مانورهای نیروی زمینی و عملیات رزمی هوایی و دریایی خواهد بود. همچنین طیف وسیعی از قابلیت‌های جدید نیروی دفاعی استرالیا، از جمله بالگردهای بلک هاوک UH-۶۰M و موشک‌های ضربتی دقیق، در این رزمایش به نمایش گذاشته خواهد شد.
استرالیا مدعی است که چین اغلب کشتی‌هایی را برای نظارت بر رزمایش‌های نظامی در سواحل کوئینزلند، از جمله دو رزمایش اخیر در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۱، اعزام کرده است. «پت کانروی» وزیر صنعت دفاعی استرالیا گفته است: ارتش چین از سال ۲۰۱۷ تاکنون این رزمایش‌ها را زیر نظر گرفته و بعید است که این بار نیز چنین اقدامی انجام ندهد.
این رزمایش‌ها در حالی آغاز می‌شوند که آنتونی آلبانیز، نخست وزیر استرالیا، به چین سفر کرده است؛ کشوری که در میان کشورهای شرکت‌کننده نیست و کانبرا آن را متهم به جاسوسی از این رزمایش کرده است.
در میانه برگزاری این رزمایش چند منبع آگاه به فایننشال تایمز گفتند که دولت آمریکا فشار بر استرالیا و ژاپن را برای افزایش هزینه‌های نظامی درصورت جنگ بر سر تایوان را افزایش داده است.
بر اساس گزارش این روزنامه، دولت ترامپ، ژاپن و استرالیا را به عنوان دو متحد خود تحت فشار قرار می‌دهد تا نقش خود را در صورت جنگ آمریکا و چین بر سر تایوان روشن کنند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره