نماد آخرین خبر

یونیسف: سوءتغذیه کودکان غزه به سطح کشنده رسیده است

منبع
فارس
بروزرسانی
یونیسف: سوءتغذیه کودکان غزه به سطح کشنده رسیده است

فارس/صندوق یونیسف بامداد سه‌شنبه گفت که غذا در غزه به طرز خطرناکی کمیاب شده و آب تمیز زیر سطح اضطراری است.

صندوق بین‌المللی اضطراری کودکان سازمان ملل «یونیسف» بامداد سه‌شنبه درباره خطرات گرسنگی و بحران انسانی در نوار غزه برای کودکان فلسطینی هشدار داد.

یونیسف در بیانیه‌ای گفت: «گرسنگی در غزه در حال گسترش است، مردم در حال مرگ هستند و سوءتغذیه کشنده در بین کودکان به سطح فاجعه باری رسیده است».

شبکه «الجزیره» به نقل از این بیانیه گزارش داد: «غذا در غزه به طرز خطرناکی کمیاب شده و آب تمیز زیر سطح اضطراری است. کمک‌های امدادی در نوار غزه به شدت محدود شده و دسترسی به آن مملو از خطر است».

در این بیانیه آمده است: «سازمان ملل متحد باید اجازه داشته باشد انواع کمک‌ها را در مقیاس وسیع به خانواده‌های غزه، در هر کجا که هستند، ارائه دهد».

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره