نماد آخرین خبر

این کودکان هم روزی زیبا و شاداب بوده‌اند؛ این هم گواه!

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/۶۵۹ روز از شروع جنگ غزه می‌گذرد و در این میان زندگی کودکان فلسطینی این باریکه با تحمیل گرسنگی اجباری از سوی رژیم اسرائیل به دو دوره قبل و بعد از جنگ و گرسنگی تقسیم شده است.

 کاربران فضای مجازی با انتشار و بازنشر تصاویری که از شرایط بحرانی کودکان غزه به دستشان می‌رسد،‌ صدای مظلوم‌ترین و بی‌پناه ترین گروه سنی درگیر جنگ در این باریکه را در فضای مجازی فریاد می‌کنند.

این در حالی است که گذرگاه‌های نوار غزه ماه‌هاست که از سوی اسرائیل بسته شده و نیروهای اسرائیلی از ورود کمک‌های غذایی و داروئی به این منطقه، ممانعت می‌کنند و این به جان دادن بسیاری از کودکان از شدت گرسنگی انجامیده است.

این در حالی است که تلویزیون اسرائیل (کان) صبح امروز (شنبه) گزارش داد، ارتش این رژیم ده‌ها هزار مورد از اقلام امدادی شامل مواد غذایی و دارویی را که برای مردم غزه اختصاص یافته بود، از بین برده است.

در این میان نوزادان، کودکان و مادران باردار به طور ویژه از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می‌برند.

در ادامه روایت تصویری کودکانی آمده است که جنگ اسرائیل معنای تازه و تلخی به زندگی آن‌ها بخشیده است:



🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره