نماد آخرین خبر

پاکستان: تمام کشورها باید فلسطین را به‌رسمیت بشناسند

منبع
فارس
بروزرسانی
پاکستان: تمام کشورها باید فلسطین را به‌رسمیت بشناسند

فارس/وزیر خارجه پاکستان شامگاه دوشنبه در نشست سازمان ملل گفت که مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت و تأسیس کشور خود را دارند.

«محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان شامگاه دوشنبه گفت: «باید به یک راه حل جامع و عادلانه برای مسئله فلسطین دست یافت».

اسحاق‌دار طی سخنرانی در نشست سازمان ملل درباره فلسطین اشغالی توضیح داد: «آنچه فلسطینی‌ها با آن مواجه هستند، تهدیدی برای صلح بین‌المللی است».

شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «جلوگیری از ورود کمک‌ها به نوار غزه و هدف قرار دادن بیمارستان‌ها [توسط اسرائیل]، نقض قوانین بین‌المللی است».

رئیس دستگاه دیپلماسی پاکستان تصریح کرد: «باید آتش‌بس فوری و بدون قید و شرط در غزه اجرا شود و کمک‌ها بدون مانع وارد شوند».

طبق این گزارش، اسحاق‌دار با بیان اینکه مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت و تأسیس کشور خود را دارند، ادامه داد: «راهکار دو دولتی، روش دستیابی به صلح است. باید از مردم فلسطین حمایت بین‌المللی شود».

وی همچنین افزود: «ما تحمیل حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری را رد می‌کنیم. همه کشورها باید کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند».

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله