نماد آخرین خبر

مسکو: تلاش عامل اوکراینی برای بمب‌گذاری در صنایع دفاعی روسیه خنثی شد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مسکو: تلاش عامل اوکراینی برای بمب‌گذاری در صنایع دفاعی روسیه خنثی شد

ایسنا/سرویس امنیت فدرال روسیه امروز (چهارشنبه) از خنثی‌سازی یک توطئه ترور از سوی سرویس اطلاعات ارتش اوکراین علیه یکی از کارمندان صنایع دفاعی روسیه در منطقه اورال خبر داد.

این توطئه ترور در «جمهوری اودمورتیای روسیه» گزارش شده است که پایتخت آن، ایژوسک، میزبان شرکت اسلحه‌سازی کلاشینکف و دیگر شرکت‌های دفاعی روسیه است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، به گفته سرویس امنیت فدرال روسیه، سازمان اطلاعات ارتش اوکراین مردی را استخدام کرده، به او دستورالعمل‌هایی در مورد کار با مواد منفجره و سموم داده و او را مامور انجام این حمله بمب‌گذاری کرده است. این مظنون به آماده‌سازی برای یک اقدام تروریستی متهم شده است.

ویدئویی که توسط سرویس امنیت فدرال روسیه منتشر شد، نشان می‌دهد که ماموران اوکراینی این مرد را از طریق یک کلاهبرداری مالی به این توطئه وادار کرده‌اند.

فرد مظنون گفت که به او گفته شده بود یک وام بانکی به مبلغ بیش از ۱۰۰ هزار دلار به نام او گرفته شده است و همین امر او را در معرض پیگرد قانونی قرار می‌دهد.

سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد که مظنون پس از زیر نظر گرفتن محل سکونت هدف مورد نظرش دستگیر شد. مقامات تصاویری از او را در حال فیلمبرداری از یک خانه روستایی با تلفن همراهش به اشتراک گذاشتند.

ماه گذشته، این آژانس روسی گزارش داد که از یک توطئه تروریستی دیگر که گفته می‌شود توسط اوکراین سازماندهی شده بود، جلوگیری کرده است.

در این توطئه، یک زن ۵۴ ساله روسی فریب خورده و بدهکار، به صورت ناخواسته به یک ماموریت بمب‌گذاری انتحاری فرستاده شده بود.

بازرسان گفتند که او جان سالم به در برده است زیرا سیگنال رمزگذاری شده‌ای که قرار بود وسیله انفجاری را فعال کند، ارسال نشده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره