نماد آخرین خبر

ناوگانی جدید دوم مهرماه به غزه می‌رود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
ناوگانی جدید دوم مهرماه به غزه می‌رود

ایرنا/منابع خبری گزارش دادند که یک ناوگان بین المللی جدید در راستای شکستن محاصره نوار غزه به این منطقه خواهد رفت.

به گزارش شبکه خبری المیادین، ائتلاف ناوگان آزادی اعلام کرد که یک ناوگان جدید در تاریخ ۲۴ سپتامبر (۲ مهر) از ایتالیا به سمت نوار غزه حرکت خواهد کرد.

این خبر در حالی منتشر می شود که روز جمعه نیز خبرنگار المیادین گزارش داد که اکثر کشتی های ناوگان «صمود» یکی از بنادر جزیره «صقلیه» در ایتالیا را ترک و به سمت نوار غزه حرکت خود را آغاز کردند.

طبق این گزارش، این کشتی ها قبل از رفتن به غزه قرار است به سواحل یونان بروند.

گفته می شود که تمام کشتی های ناوگان صمود در سواحل یونان به هم ملحق می شوند.

پیشتر جنبش حماس خواستار مشارکت فعال و موثر در تجمع های اعتراضی در مقابل سفارت‌های رژیم صهیونیستی، آمریکا و تمام کشورهای حامی اشغالگران شد و با اشاره به هشدارهای تل آویو به ناوگان صمود، از مردم جهان خواست با تمام ابزارها از این ناوگان حمایت و محافظت از آن را تا زمان رسیدن به نوار غزه تضمین کنند.

وزیران خارجه ترکیه، بنگلادش، برزیل، کلمبیا، اندونزی، ایرلند، لیبی، مالزی، مالدیو، مکزیک، پاکستان، قطر، عمان، اسلوونی، آفریقای جنوبی و اسپانیا بتازگی در بیانیه‌ای مشترک نگرانی خود را نسبت به امنیت کاروان جهانی صمود (شکستن محاصره غزه) ابراز داشتند.

در این بیانیه آمده که این کاروان با مشارکت شهروندانی از کشورهای مختلف به دنبال رساندن کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و جلب توجه جهانی به وضعیت انسانی فاجعه‌بار مردم فلسطین و ضرورت پایان دادن به جنگ در غزه است. کشورهای مذکور تأکید کردند که اهدافی چون صلح، رساندن کمک‌های بشردوستانه و احترام به حقوق بین‌الملل از جمله حقوق بشردوستانه، ارزش‌های مشترک این کشورهاست.

کاروان «صمود» متشکل از چندین کشتی، اوایل شهریور ماه از بندر بارسلون اسپانیا حرکت خود را آغاز کرد و دوشنبه اول سپتامبر(۱۰ شهریور) کاروان دیگری از بندر جنوای ایتالیا به آن پیوست. از هفتم سپتامبر(۱۶ شهریور) کشتی‌های اعزامی از اسپانیا و ایتالیا وارد سواحل تونس شدند تا پس از آن به سمت غزه حرکت و مسیر انسانی برای شکستن محاصره ایجاد کنند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره