نماد آخرین خبر

نتانیاهو: شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین ابزار نبرد ما هستند

منبع
خبرگزاري دانشجو
بروزرسانی

خبرگزاری دانشجو/ بنیامین نتانیاهو در صحبت‌هایی به اینفلوئنسرهای شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد که شبکه‌های اجتماعی به مهم‌ترین ابزار جنگی تبدیل شده‌اند و باید از آن‌ها برای پیشبرد اهداف اسرائیل استفاده شود. 

"ما باید از ابزارهای جنگی استفاده کنیم. می‌دانید، اسلحه‌ها با گذشت زمان تغییر می‌کنند. شما امروز نمی‌توانید با شمشیر مبارزه کنید."
"ما باید با ابزارهایی مبارزه کنیم که در میادین جنگی که در آن‌ها درگیر هستیم، کاربرد دارند. و مهم‌ترین آن‌ها رسانه‌های اجتماعی هستند. و مهم‌ترین خریدی که اکنون در جریان است، تیک‌تاک است. تیک‌تاک شماره یک. و امیدوارم این اتفاق بیفتد چون می‌تواند پیامدهای زیادی داشته باشد و بعدی ایکس."
"باید با ایلان صحبت کنیم. او دشمن نیست. او یک دوست است. باید با او صحبت کنیم."
"برای دادن جهت به مردم یهودی و دادن جهت به دوستان غیر یهودی‌مان یا کسانی که می‌توانند دوستان یهودی‌مان باشند. آیا با همه موفق خواهیم شد؟ نه. آیا رقیب قوی‌ای خواهیم داشت؟ بله."

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره