نماد آخرین خبر

رایزنی بن زاید و السیسی درباره تحولات غزه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
رایزنی بن زاید و السیسی درباره تحولات غزه

ایسنا/ رئیس امارات و رئیس‌جمهور مصر در قاهره دیدار و درباره تحولات نوار غزه رایزنی کردند.

«عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر و «محمد بن زاید»، رئیس امارات روز دوشنبه تحولات اوضاع در نوار غزه را بررسی و بر اهمیت حمایت از ابتکار «دونالد ترامپ» ارئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه این منطقه فلسطینی تأکید کردند.
ریاست‌ جمهوری مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که السیسی میزبان محمد بن زاید بود که وارد مصر شده است.
در این بیانیه آمده است که این دیدار شامل نشستی گسترده با حضور هیئت‌های دو کشور بود و سپس جلسه‌ای خصوصی میان دو طرف برگزار شد.
«محمد الشناوی»، سخنگوی ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که گفت‌وگوها درباره تحولات اوضاع منطقه‌ای، به ویژه وضعیت در نوار غزه، صورت گرفت.
السیسی و بن زاید حمایت خود را از ابتکاری که ترامپ برای توقف جنگ در غزه ارائه کرده، اعلام و بر اهمیت حمایت از این ابتکار صلح‌آمیز تأکید کردند.
در مورد روابط میان مصر و امارات، السیسی، پیشرفت چشمگیر همکاری میان دو کشور در زمینه‌های مختلف، به‌ویژه در حوزه‌های تجارت و سرمایه‌گذاری را تمجید کرد و اظهار داشت که دولت مصر مشتاق است تمام موانع را از سر راه سرمایه‌گذاری‌های اماراتی بردارد.
از سوی دیگر، بن زاید نیز بهبود چشمگیر فضای سرمایه‌گذاری در مصر که بازتاب‌دهنده تلاش‌های صورت‌گرفته برای تقویت محیط کسب‌وکار و جذب سرمایه‌گذاری‌هاست را تمجید کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره