نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

روبیو: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرده است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
روبیو: حماس با کلیات طرح پساجنگ غزه موافقت کرده است

ایرنا/ مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در رابطه با طرح دونالد ترامپ برای آتش بس در غزه، اعلام کرد، حماس به طور کلی با آنچه پس از جنگ اتفاق خواهد افتاد، موافقت کرده است.


به گزارش رویترز، وزیر امور خارجه آمریکا، امروز یکشنبه در مصاحبه با ان بی سی نیوز گفت: جلساتی در مورد توافق بین حماس و اسرائیل در حال برگزاری است، امیدوارم مسائل فنی به سرعت حل شود.
روبیو افزود: این توافق هنوز پایان جنگ نیست، کار بیشتری لازم است. تشکیل یک دولت غیر حماسی در نوار غزه ظرف سه روز غیرممکن است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به آزادی سریع اسرا، بیان کرد: حماس به طور کلی با آنچه پس از جنگ اتفاق خواهد افتاد موافقت کرده است، به زودی خواهیم فهمید که آیا آنها جدی هستند یا خیر.
رئیس جمهوری آمریکا ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۷ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری مشترکی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از طرح ۲۰ بندی خود برای آتش‌بس در غزه رونمایی کرد. با آنکه طرح ترامپ هدف خود را پایان جنگ غزه و بازسازی این منطقه معرفی می‌کند اما مخالفان در سطوح مختلف، از گروه‌های فلسطینی گرفته تا نهادهای حقوق بشری و حتی تحلیلگران غربی، انتقادهای جدی نسبت به این طرح دارند.
این در حالی است که وزارت امور خارجه مصر اعلام کرده است که فردا دوشنبه میزبان هیات‌هایی از جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و رژیم صهیونیستی خواهد بود تا در مورد روند مذاکرات بر اساس طرح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌وگو کنند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر