نماد آخرین خبر

داسیلوا در تماس تلفنی با ترامپ: آمریکا تعرفه‌های تجاری را لغو کند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
داسیلوا در تماس تلفنی با ترامپ: آمریکا تعرفه‌های تجاری را لغو کند

ایرنا/ «لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا» رئیس جمهور برزیل در تماس تلفنی «دوستانه» با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود خواستار لغو تعرفه‌های تجاری واشنگتن علیه کشورش شد.


به گزارش خبرگزاری فرانسه، ریاست جمهوری برزیل امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که روسای جمهور برزیل و آمریکا به مدت ۳۰ دقیقه با لحنی دوستانه با یکدیگر تلفنی صحبت کردند و لولا داسیلوا احتمال دیدار حضوری در ماه آینده میلادی در مالزی را مطرح کرد.
لولا درخواست حذف تعرفه‌های اعمال شده بر محصولات کشورش و تحریم‌ها علیه مقامات برزیلی را مطرح کرد. دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پستی در شبکه اجتماعی تروث از «تماس تلفنی بسیار خوب» با داسیلوا استقبال کرد.
وی عنوان کرد: ما مذاکرات بیشتری خواهیم داشت و در آینده‌ای نه چندان دور، چه در برزیل و چه در آمریکا، با هم دیدار خواهیم کرد.
روابط بین واشنگتن و برازیلیا در ماه‌های اخیر به دلیل عصبانیت ترامپ از محاکمه و محکومیت ژائیر بولسونارو، رئیس جمهور سابق راست افراطی برزیل، به تیرگی گراییده است.
ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی بر محصولات برزیلی وضع و تحریم‌هایی را علیه چندین مقام ارشد، از جمله یک قاضی ارشد دیوان عالی این کشور، اعمال کرده تا به زعم خود برازیلیا را مجازات کند.
جرالدو آلکمین، معاون رئیس جمهور برزیل که وظیفه ادامه مذاکرات با مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا را بر عهده دارد، گفت: ما بسیار خوشبین هستیم که در این رابطه به سمت یک وضعیت برد-برد حرکت خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد که این تماس حتی بهتر از آنچه برزیل انتظارش را داشته، پیش رفته است و دو رئیس جمهور شماره تلفن‌های شخصی خود را رد و بدل کرده‌اند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره