نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

بن گویر: مروان البرغوثی می‌داند با امثال او با خشونت رفتار می‌کنیم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
بن گویر: مروان البرغوثی می‌داند با امثال او با خشونت رفتار می‌کنیم

ایسنا/ پس از آنکه انجمن اسیر فلسطینی از بی‌هوشی «مروان البرغوثی» اسیر فلسطینی در پی ضرب و جرح او در زندان‌های رژیم صهیونیستی خبر داد، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اظهار کرد: البرغوثی می‌داند که با ما امثال او با خشونت رفتار می‌کنیم.


ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) در سخنانی گفت: مروان البرغوثی می‌داند که ما با امثال او با خشونت رفتار می‌کنیم.
در همین رابطه، یک اسیر فلسطینی آزاد شده که به مصر تبعید شده است، فاش کرد که مروان البرغوثی، از رهبران جنبش فتح، پس از یورش ایتمار بن گویر به سلول وی در پایان ماه گذشته، به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و دنده‌هایش شکسته شد.
جیوارا البدری، خبرنگار الجزیره در رام الله، به نقل از اسیر آزاد شده گفت که بن گویر، البرغوثی را تهدید کرده و درمورد او و سایر زندانیان گفته بود که آنها "قاتلانی هستند که هرگز زندان را ترک نخواهند کرد". البرغوثی در پاسخ گفت: "ما قاتل نیستیم و از حق زندگی مردم خود دفاع می‌کنیم."
پس از مشاجره بین البرغوثی و بن گویر، البرغوثی از زندان رامون به زندان مگیدو منتقل شد. اسیر آزاد شده شهادت داد که البرغوثی در حین انتقال مورد ضرب و شتم و آزار و اذیت قرار گرفت.
اسیر آزاد شده که نامش توسط خبرنگار الجزیره فاش نشد، در همان زندانی بود که البرغوثی در آن محبوس بود.
بن گویر پیش از این نیز مستقیماً البرغوثی را تهدید کرده بود. خانواده البرغوثی در ماه اوت گذشته به الجزیره گفتند: «ما نگرانیم که مروان پس از تهدید شدن در زندان، توسط بن گویر در داخل سلولش کشته شود. ما همچنین از تغییرات در حالت چهره او و خستگی و گرسنگی که تجربه می‌کند، شوکه شده‌ایم.»
اسرائیل از آزادی البرغوثی به عنوان بخشی از توافق حاصل شده تحت طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای نوار غزه خودداری کرده است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره