نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد

منبع
فارس
بروزرسانی
ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد

فارس/ رئیس رژیم صهیونیستی در پاسخ به نامه درخواست ترامپ برای عفو بنیامین نتانیاهو، تصریح کرد که هرگونه عفو باید طبق مقررات رسمی و با ارائه درخواست قانونی انجام گیرد.

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیبونیستی، نامه‌ای امضاشده از سوی دونالد ترامپ دریافت کرده که در آن از او خواسته شده است تا موضوع اعطای عفو به بنیامین نتانیاهو را بررسی کند. کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل با انتشار این خبر، اعلام کرد که هرتزوگ در پاسخ به پیام ترامپ، ضمن تقدیر از او برای حمایت از اسرائیل، گفته است: «اگر نتانیاهو خواهان دریافت عفو است، باید طبق مقررات جاری درخواست رسمی ارائه دهد».
از سوی دیگر یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون اسرائیل در واکنش به پیام ترامپ اظهار داشت: «قانون اسرائیل تصریح می‌کند که شرط نخست برای دریافت عفو، اعتراف به گناه و ابراز پشیمانی از اعمال انجام‌شده است».
این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونستی در چند پرونده قضایی از جمله رشوه، کلاهبرداری و خیانت در امانت متهم است. جلسات دادگاهی او از سال ۲۰۲۰ آغاز شده و احتمال محکومیتش در برخی پرونده‌ها بالا رفته است.
ترامپ پیشتر نیز در هنگام سفر به اراضی اشغالی فلسطین و حضور در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، ضمن حمایت از اشغالگری و جنایت نسل‌کشی نتانیاهو در جنگ غزه از متن برنامه‌ریزی شده سخنرانی خود منحرف شد و خطاب به رئیس رژیم صهیونیستی که روبروی تریبون کنست نشسته بود، گفت: «من یک ایده دارم. آقای رئیس، چرا او را عفو نمی‌کنی؟ او را عفو کن».
این جمله با تشویق برخی نمایندگان کنست همراه شد.او فساد مالی نتانیاهو را بی اهمیت جلوه داد و افزود: «چه کسی به سیگار و شامپاین اهمیت می‌دهد؟»ترامپ پیش‌تر نیز با انتقاد از دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی به حمایت مستقیم از نتانیاهو پرداخته بود و بر عفو او تأکید کرده بود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله