نماد آخرین خبر

هک نمایشگرهای ایستگاه‌‌های اتوبوس در اسرائیل

منبع
فارس
بروزرسانی

فارس/ هکرها در تاریخ ۲۶ نوامبر ۲۰۲۵ کنترل نمایشگرهای ایستگاه‌های اتوبوس در شهرهایی چون اشدود، رمت‌گان و مدیعین را به دست گرفتند و آهنگ‌های عربی و صدای آژیر هشدار پخش کردند.

در تاریخ ۲۶ نوامبر ۲۰۲۵، هکرها کنترل نمایشگرهای ایستگاه‌های اتوبوس در شهرهایی چون اشدود، رمت‌گان و مدیعین را به دست گرفتند و آهنگ‌های عربی و صدای آژیر هشدار پخش کردند. این اختلال از ساعت ۸ شب در ساعات عصر چهارشنبه ثبت شده و ویدئوها و مستندات متعدد از چند شهر دریافت شده است.
به گفته منابع مطلع، این نمایشگرها متعلق به شرکت Urban Digital هستند و در برابر حملات سایبری ابتدایی نیز ایمن نیستند. این نخستین بار نیست که این سامانه‌ها مورد نفوذ قرار می‌گیرند و با وجود سابقه تکرار، پیگیری و رفع اصولی انجام نشده و همین امر امکان تکرار حملات را باقی گذاشته است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره